Bom di Lebanon & Pengasas bersama Ripple menjual 1,740,000 XRP sehari

49
  • Lebih dari seratus kematian
  • Bukan situasi perang / musuh
  • Atas sebab kesalahan manusia
  • Salam takziah

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

USD$ kini semakin rapuh sementara krypto semakin kuat, kata CEO Ripple
Brad Garlinghouse berkata ramai yang hilang keyakinan terhadap mata wang fiat dan mencari alternatif lain seperti krypto.

Populasi global juga kurang yakin terhadap mata wang fiat, kata Brad Garlinghouse juga.

Walaupun USD$ akan kekal sebagai mata wang rizab dunia pada masa yang terdekat ini, tetapi ianya jugak semakin lemah dibandingkan dengan krypto, tambahnya.

Pada masa yang sama, dari segi nilai, krypto juga jauh lebih tinggi daripada USD$.

Walaupun USD$ tidak akan melepaskan kedudukannya sebagai mata wang rizab dunia dalam masa terdekat, ianya semakin lemah atas sebab wujudnya alternatif yang lain seperti Bitcoin, Brad Garlinghouse, CEO Ripple (XRP) tulis di media sosial beliau di Twiter hari ini.

Pengasas bersama Ripple menjual 1,740,000 XRP sehari
Menurut Krypto Monitor Whale Alert, pengasas bersama Ripple Jed McCaleb kini menjual purata sebanyak 1,740,000 XRP sehari, berdasar kepada Krypto Monitor Whale Alert.

Jumlah harian, kenaikan 266% sejak tahun 2019, bernilai anggaran USD$547, 438 pada masa bertulis, menurut CoinMarketCap.
Putin menandatangani undang-undang yang mengesahkan penggunaan Bitcoin & krypto lain yang turut mengeluarkannya dari ‘zon kelabu’ undang-undang Rusia.


Aset kewangan digital, termasuk krypto, akan dibenarkan untuk diedarkan secara sah di Rusia tidak lama lagi, tetapi belum boleh digunakan untuk membeli-belah dengan bitcoin.


Menurut peraturan baru, ianya sudah dikuatkuasakan pada Januari 2021 bahawa warga Rusia akan dibenarkan membeli dan menjual bitcoin dan denominasi digital yang lain. Sehingga kini, pelbagai krypto berada di “zon kelabu”, kerana negara itu tidak menyedari kewujudannya, tetapi tidak ada hukuman jika ada yang melombong atau membelinya.
Undang-undang yang ditandatangani oleh Presiden Vladimir Putin pada hari Jumaat mengesahkan kewujudan bitcoin, token dan aset digital lain. Walau bagaimanapun, Putin tidak membuat sekatan untuk membenarkan individu menggunakan krypto sebagai tender sah.
kata berita RT.

Medalla Testnet 2.0 akhirnya dilancarkan
Ia baru saja dilancarkan dan ramai yang menjangkakan kenaikan tetapi harus tunggu dan lihat.
Ethereum 2.0 Madalla Testnet disiar secara langsung pada 4hb Ogos 2020 pada 1 pm UTC.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!