Brave Browser Integrasi Binance kepada Semua Pengguna Desktop

29

Penyemak imbas web yang memfokuskan privasi – Brave telah mengintegrasikan widget Binance ke dalam update terbaru di semua aplikasi desktopnya.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pengumuman pada 30 April menyatakan bahawa widget diaktifkan secara lalai, meletakkan pertukaran cryptocurrency Binance di hadapan semua jutaan pengguna desktop penyemak imbas.

Sebelum ini widget hanya tersedia untuk ujian dalam versi Brave Nightly dan Beta.

Mana-mana pengguna yang membuka tab atau tetingkap baru di penyemak imbas dengan jelas disajikan dengan widget Binance baru bersama dengan widget Brave reward di sebelah kanan halaman.

Mereka kemudian diminta untuk menyambungkan widget ke akaun Binance mereka, dan setelah disahkan dapat melihat aset yang dipegang dan diperdagangkan.

Serta ringkasan aset yang dipegang, pengguna dapat membeli cryptocurrency, menyimpan aset ke bursa dan menukar antara aset yang disokong.

Oleh kerana widget dibina terus ke dalam penyemak imbas, ia menjaga privasi pengguna, dan hanya akan berkomunikasi dengan API Binance melalui interaksi pengguna yang disahkan.

Pengguna dapat melepaskan widget dengan mudah, menghalang penyemak imbas daripada berinteraksi lebih jauh dengan akaun mereka melainkan jika ia melalui proses pengesahan lagi. Walaupun widget diaktifkan secara default, tetapi boleh juga menyembunyikannya secara manual.

Akan datang ke versi mudah alih pada akhir tahun ini
Brave browser kini mempunyai lebih dari 13.5 juta pengguna bulanan aktif di semua platform. Widget Binance kini disatukan ke dalam semua versi desktop perisian, untuk sistem operasi Windows, Mac dan Linux.

Ia akan tersedia untuk versi penyemak imbas mudah alih Brave pada Android dan iOS pada akhir tahun.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!