Brave Browser Kerjasama Dengan Civic Pengesahan Identiti Publisher

129

Server internet yang berfokus pada privasi Browser Brave akan mula menggunakan permulaan identiti blockchain Perkhidmatan pengesahan Civic untuk memastikan penerbit dibayar untuk kandungan mereka dengan Basic Attention Token (BAT).

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Syarikat-syarikat itu mengumumkan pada Jumaat ini bahawa pengeluar kandungan yang berharap untuk mengambil bahagian dalam program “penerbit yang disahkan” Brave boleh menggunakan pengesahan identiti Civic dan perkhidmatan pelanggan-pelanggan (KYC) untuk mengesahkan identiti mereka dan mendapatkan token BAT. Kedua-dua mengekalkan tumpuan untuk melindungi identiti pengguna dan maklumat peribadi melalui perkhidmatan mereka.

Program Civic “Reusable KYC” akan memastikan bahawa penerbit ini boleh mengesahkan identiti mereka sambil mengekalkan beberapa ciri privasi. Penerbit juga akan dapat menggunakan peranti mudah alih atau platform serupa untuk mengumpulkan pembayaran.

Pengasas bersama Civic dan Ketua Pegawai Eksekutif Vinny Lingham berkata dalam pernyataan bahawa Brave telah berusaha untuk memerangi cabaran privasi di internet, menjelaskan:

“Seperti Brave sedang mengalami penerbit eksponen dan pertumbuhan pengguna, pelaksanaan Civic akan membolehkan lebih ramai orang menggunakan platform Berani dengan selamat dan selamat sambil mewujudkan kepercayaan antara penerbit dan pengguna. Kami sangat gembira untuk bergaul dengan Brave dan membawa perkhidmatan pengesahan identiti kami yang dipercayai untuk membantu membina server yang lebih baik dengan teknologi blockchain.”

Berani kini mempunyai 4 juta pengguna bulanan secara purata, siaran media menyatakan. Lebih daripada 21,000 penerbit telah memilih program Brave, termasuk Wall Street Journal, MarketWatch dan Barron’s. Ketua Pegawai Eksekutif yang berani dan pengasas bersama Brendan Eich berkata dalam pernyataannya, platformnya “secara langsung menghubungkan pengguna dan penerbit dalam sistem yang telus untuk menjamin privasi dan keaslian, tanpa perantara data pengguna.”

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!