Browser Brave Beri Ganjaran Crypto Untuk Menonton Iklan

300

Browser Brave telah melancarkan  pilihan Iklan yang membolehkan penggunanya mendapat ganjaran untuk menonton iklan. Pembangunan itu diumumkan pada laman web Brave pada 24 April.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Pengumuman itu menyatakan bahawa pengguna Brave – yang merupakan pelayar berkuasa blokchain sumber terbuka yang menyekat iklan dan pelacak laman web – kini boleh menerima 70% daripada bahagian hasil iklan sebagai hadiah untuk perhatian mereka dalam bentuk cryptocurrency asli penyemak imbas, Basic attention token (BAT). Iklan Brave kononnya memastikan bahawa jenama menyambung dengan orang yang berminat dalam pengiklanan, menghapuskan kos, dan risiko mengenai privasi, keselamatan, dan penipuan.

Syarikat itu selanjutnya menyatakan bahawa ia bekerja dengan permulaan perundingan blockchain yang berkaitan dengan Blok Giving untuk menyediakan kesediaan inventori dan  ujian iklan, serta organisasi bukan untung bukan berasaskan Yayasan Hak Asasi Manusia, yang dipaparkan sebagai sebahagian daripada pelancaran, di mana pengguna dapat mengarahkan organisasi melalui Brave Rewards. Brendan Eich, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Brave Software berkata:

“Dengan Iklan Brave, kami melancarkan platform iklan digital merupakan yang pertama untuk melindungi hak pengguna dan memberi ganjaran kepada mereka untuk perhatian mereka pada iklan. Iklan Brave juga bertujuan untuk meningkatkan ekonomi dan penukaran industri pengiklanan dalam talian, supaya penerbit dan pengiklan dapat berkembang tanpa perantara . “

Pada Januari lepas, Brave bekerjasama dengan laman web berita Cheddar untuk menawarkan penggunanya tiga bulan akses percuma ke kandungan premium. Pengguna pelayar secara konvensional akan secara automatik memperoleh akses ke kandungan premium di laman web Cheddar, tanpa tindakan pada akhir pengguna.

Seperti yang dilaporkan Disember lalu, Brave menjadi penyemak imbas default  telefon dari pengeluar telefon pintar utama HTC. Berani dilaporkan akan dipasangkan terlebih dahulu pada HTC Exodus 1, “telefon blokchain asli pertama” dengan sokongan untuk pelbagai blokchain, termasuk rangkaian Bitcoin dan Ethereum.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!