BTC Melonjak ke $10,000 Memecahkan rekod Tahun ini

200

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Harga Bitcoin (BTC) terus melonjak naik dalam tempoh tiga bulan yang lepas untuk memecahkan $ 10,000 hari ini untuk kali pertama dalam setahun.

Bitcoin memecahkan paras $ 10,000 hari ini selepas berdagang dalam lingkungan $ 3,000- $ 4,000 untuk empat bulan pertama tahun ini. Pada masa akhbar, Bitcoin naik 6.53% pada hari ini dan dagangan pada $ 10,153.

Perhimpunan harga baru-baru ini oleh Bitcoin telah melihat pengulas seperti Tom’s Fundstrat meramalkan harga rekod baru untuk crypto di masa depan, seperti yang dilaporkan sebelum ini.

Juga minggu ini, kadar hashrate – jumlah kekuatan pengkomputeran rangkaian bitcoin – melanda tahap tertinggi sepanjang masa. Bitcoin memecah tahap tertinggi, kadar hash pertumbuhan boleh diambil sebagai ukuran berapa banyak peminat yang ada dalam perlombongan duit syiling.

Bagi penulis , dagangan terbaik yang boleh dilakukan buat masa ini adalah dagangan BTC/USDT. Kadar trading dalam binance agak sibuk, dimana harga turun naik sedang berlaku.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!