BTC Terus menjunam ke paras Dasar

123

Harga bitcoin jatuh di bawah $ 4,000 untuk kali pertama hari ini sejak 27 September tahun lepas.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Pada jam 16:20 UTC Sabtu, cryptocurrency terbesar di dunia dengan permodalan pasaran tenggelam kepada harga purata di seluruh bursa sebanyak $ 3,970.43, angka 7.5 peratus lebih rendah daripada harga pembukaan hari $ 4,298.83.

Pada $ 3,745.89 pada masa akhbar, harga BTC kini turun lebih daripada $ 1,700, atau 30 peratus, dalam tujuh hari yang lalu sahaja dan 81 peratus dari paras tertinggi sepanjang masa kira-kira $ 20,000, yang ditetapkan pada bulan Disember.

Walaupun beberapa kripto terkenal telah memaparkan perkembangan harga 24-jam yang positif apabila dinilai terhadap BTC, termasuk seperti XRP (XRP), ethereum (ETH) dan dash (DASH) yang semuanya lebih daripada 2 peratus dalam istilah BTC, pasaran yang lebih luas masih mengalami kerugian besar berbanding USD.

Daripada 10 mata wang kriptokumen terbesar di dunia, bitcoin cash (BCH), stellar (XLM), monero (XMR) dan cardano (ADA) adalah pelaku terburuk, semuanya melaporkan kerugian 24 jam melebihi 10 peratus (berbanding USD) data dari Coinmarketcap.

Kesan penurunan harga cryptocurrency adalah susut nilai yang ketara dalam permodalan keseluruhan pasaran. Hanya tujuh hari yang lalu, pasaran itu bernilai $ 182 bilion, tetapi jumlah tersebut telah jatuh $ 54 bilion, atau 30 peratus ke mana ia kini bernilai $ 128 bilion, nilai terendah sejak September 2017.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!