Bull-Run Altcoin Bermula

105

Kenaikan Altcoin baru-baru ini berada di bawah tekanan kerana harga Bitcoin (BTC) turun untuk menguji semula tahap sokongan yang lebih rendah setelah mencapai tertinggi harga baru pada $ 41,940.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Berikutan kenaikan Bitcoin pada 7 Januari di atas $ 40,000, cryptocurrency teratas menghadapi tekanan penjualan yang menyaksikan harga turun serendah $ 36,600. Seperti yang berlaku sepanjang rali semasa, pelabur dengan cepat membeli penurunan dan harga BTC meningkat ke tahap tertinggi sepanjang masa pada $ 41,940 pada 8 Januari.

Sentimen pasaran terus meningkat apabila aliran masuk pelabur institusi ke cryptocurrency terus meningkat. Kebanyakkan berita luar negara juga mengatakan bahawa dana pencen telah mula digunakan untuk melabur dalam Bitcoin.

Kenaikan cryptocurrency berlaku ketika harga emas terus menghadapi tekanan, menunjukkan bahawa naratif arus perdana mengenai Bitcoin dan aset digital mulai berubah.

Walaupun sukar untuk memastikan berapa lama harga Bitcoin dapat mengekalkan momentum kenaikan semasa, jelas bahawa dengan setiap penurunan, pelabur institusi dan runcit dengan bersungguh-sungguh membeli dan mendorong harga ke tahap baru.

Seperti yang diketahui semua , Bitcoin telah pun mencapai harga $40,000. Namun kini harganya bertahan di zon harga $38,000-$40,000. Pada hari sabtu juga menunjukkan prestasi Altcoin semakin meningkat. Kemungkinan rally altcoin bakal berlaku minggu depan selepas bitcoin berjaya bertahan di suatu harga.

Jika dilihat dari carta market bitcoin vs altcoin. Nampaknya Bitcoin telah pun melepasi all time high Altcoin, Altcoin pula masih lagi separuh dari All time high 2018.

Ingin belajar percuma untuk bagaimana melibatkan diri dengan Cryptocurrency? :
Join Group Telegram Kami Sekarang : https://t.me/cryptoheisttrading

Nak beli Bitcoins/Altcoin tapi tak tau macam mana nak beli? “
.
.
Assalammualaikum wbt. Kami dari blocky.my 5 tahun telah bertapak di Malaysia
.
Apa peranan kami utk anda ?
.
✅ Support Group FREE
✅ Guidelines dari Trainer terlatih
✅ ZOOM meeting FREE CLASS
✅ Menyediakan platform regulated utk anda
.
Jika anda berminat nk tau lebih dlm lagi click link dibawah 👇
( link telegram)
.
p/s : kami bukak 100 org terawal saja.

CryptoHeistTrading
Info dan tips Dunia Matawang Digital
https://t.me/cryptoheisttrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!