Bullion Exchange – Platform Trading Emas Dunia Lancar ICO Crypto bersandarkan Emas & Silver

1,561

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Disebaban banyak manipulasi harga berlaku dalam pasaran crypto. Sistem monetari baru bertujuan untuk mengatasi “Turun naik harga yang teruk” maka salah satu orang yang berpengaruh dalam dunia Emas iaitu Tom Coughlin, Chief Executive of Allocated Bullion Exchange (ABX) kini mengwujudkan Crypto yang bersandarkan emas.

Layari Laman Web Alocated Bullion Exchange (ABX) : https://abx.com/

 

Kinesis mewujudkan dua mata wang digital utama yang berdasarkan emas dan perak,  yang dikenali sebagai KAU dan KAG – adalah berdasarkan 1 coin – 10g emas dan perak yang diperuntukkan.

Platform ini diwujudkan untuk Membenarkan Pengguna Membelanjakan Crypto Berasaskan Emas/Silver/Platinum Menggunakan Kad Debit

Bullion merupakan diantara syarikat platform exchange emas/silver pertama. Kini melancarkan ICO melalui Syarikat yang di kenali dengan nama Kinesis yang diasaskan oleh Tom Coughlin sebagai Founder Kinesis

Layari Laman Web Kinesis : https://kinesis.money/

Individual Applicants:
Corporate Applicants:

 

Malah kelebihan crypto ini boleh dimuatkan ke kad debit dan segera ditukar kepada fiat untuk bayaran kepada peniaga yang menerima Visa dan Mastercard, dan syarikat itu mengatakan pengguna juga akan dapat menarik balik dana dari mesin tunai.

Dalam menjelaskan rasionalnya untuk menggunakan emas dan perak sebagai asas untuk mata wang digital, Kinesis menyifatkan aset ini sebagai “dua kedai yang paling stabil dan boleh didefinisikan nilai paling stabil bagi perdagangan dan pelaburan.”

Rangkaian blockchain yang dibangunkan untuk sistem monetari Kinesis menggunakan Blockchain Stellar selepas “fork”yang lalu. Malah pasukan di belakang platform itu mengatakan penggunanya mendapat faedah daripada kelajuan urus niaga “sangat tinggi” dan yuran yang boleh disesuaikan mengikut keadaan.

 

“Langkah evolusi”
Pengasas Kinesis, Tom Coughlin, adalah ketua eksekutif (ABX) – mengatakan ia bertujuan untuk “menyambung dan memperkuat rangkaian antarabangsa pembeli dan penjual dengan menawarkan akses langsung ke pasaran Bullion Wholesale.”. Selain dari sebab matawang yang paling stabil.

Kebanyakan infrastruktur yang akan digunakan untuk Kinesis – teknologi yang digunakan untuk mengcop perak dan emas dan menyimpannya dalam peti besi fizikal – sudah wujud sejak 2010 dan telah berjaya digunakan oleh ABX selama beberapa tahun.

Kinesis mensasarkan Crypto yang bersandarkan pasaran logam berharga seperti Platinum dan besi-besi berharga yang lain, selain dari insentif untuk menggunakan aset crypto ini yang berasaskan fizikal. Syarikat itu juga percaya Crypto KAU dan KAG dapat menjadi pengganti yang kukuh untuk “crypto yang tidak bersandarkan fizikal melainkan teknolgi.”

Kinesis kini sedang melancaran Kinesis Velocity Token, smart contract dari ERC-20, sedang berlangsung sehingga 9 September 2018, dengan Tawaran Token Awal yang berlangsung dari 10 September hingga 11 November. Pra-ICO berjalan dari 12 November hingga Feb. 28, 2019, membuka jalan bagi ICO awam untuk perdagangan pada 1 Mac 2019.

Bagi penulis , ini sesuatu yang menarik apabila syarikat emas yang global membuka crypto / kad kredit visa dan mastercard sebagai transaksi harian yang bersandarkan nilai emas dan perak semasa.

Walaupun sedikit keuntungan boleh diambil dari meyimpan emas, melainkan perniagaan Jewelery. Namun tidak dinafikan Emas merupakan mata wang paling stabil sepanjang zaman sejak dari zaman Rasulullah S.a.w hinggalah kini. Jika dikira dari sudut penceritaan Sunnah, 1 Dinar = 1 Ekor Kambing dan 1 Ekor Kambing = RM800 hari ini. Ini membuktikan emas ternyata stabil.

Bagi mereka yang ingin melabur dalam Pre-Sale Token Kenesis sila layari laman web dibawah, Malah tawaran dibuka pada Individu ataupun Syarikat.

Individual Applicants:
Corporate Applicants:

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!