Bullrun Seterusnya Dijangka Pada September Ini

637

3 hari lepas menyaksikan pasaran jatuh crypto jatuh menjunam. BTC jatuh ke paras harga $7300 USD , malah pasaran Altcoin jatuh teruk dengan BTC dominance sebanyak 48.7% dan 51.3% nisbah pecahan kepada 1751 altcoin yang berdaftar.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Melihat dari perkembangan isu semasa , ini berikutan Amerika kini menggandakan lagi sekatan ip dari luar untuk Exchanger mereka , malah berjuta laporan dilaporkan terhadap Poliniex Exchanger US Based yang kini menyekat semua proses KYC dan withdrawal pelanggan nya dari luar ip U.S dan E.U.

Changpeng Zhou Founder Binance juga merasa kan perkara yang sama, malah meramalkan bull run dalam pasaran crypto akan berlaku pada bulan September. Kebanyakkan founder exchanger lain juga berpendapat jika negara-negara besar mengikitiraf crypto sebagai transaksi umum dalam negara.

Kebanyakkan blogger-blogger juga kini mengatakan kejatuhan pasaran ini disebabkan “whales” yang bermaksud , Group yang membuat PUMP paling besar dan DUMP paling besar diwaktu harga sedang mendaki.

Bagi Penulis kejatuhan harga ini disebabkan perlaksanaan crypto yang bakal digunakan dalam negara U.S. Malah manipulasi yang dilakukan oleh bank-bank sedunia untuk mengaut  keuntunggan jualan murah asset digital ketika musim ini.

Dari hasil kajian, penulis mendapati , U.S adalah negara yang pertama untuk mengishtiharkan Crypto sebelum mereka menukar pimpinan ke Israel, Jika perpindahan kuasa dari Amerika ke Israel berlaku , Negara yang tidak berkati ditanah suci itu pasti akan melaksanakan matawang baru crypto, massive diseluruh dunia.

Kepada Hodlers , bertabahlah sehingga crypto menjadi massive pengunaannya diseluruh dunia ,di situlah keuntungan anda akan berlipat kali ganda. Sedikit kisah untuk anda bertabah dalam mengharungi situasi-situasi sukar ketika ini.

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!