Bursa Saham Negara Switszerland Bakal Menawarkan Dagangan Crypto di Platformnya.

239

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

SIX Group, syarikat induk bursa saham utama Switzerland, telah mendedahkan bahawa kini mereka sedang dalam proses menawarkan perkhidmatan perdagangan cryptocurrency pada platform dagangan digitalnya. Perkhdimatan itu masih dalam pembangunan, dijangka dilancarkan menjelang pertengahan 2019, jurucakap SIX Group memberitahu portal berita Swissinfo dalam temu bual 15 Julai.

Kumpulan Infrastruktur dan Pertukaran Switzerland (SIX) mengendalikan pasaran saham terbesar di negara itu, dan merancang untuk melancarkan platform “sepenuhnya dikawal selia” untuk dagangan aset digital pada pertengahan 2019.

Dalam temu bual dengan Swissinfo, jurucakap ENIX Group, Stephan Meier mendakwa bahawa terdapat “keperluan sebenar” untuk ketelusan dalam dunia crypto.” Menurut Meier, ini akan memberi manfaat kepada kedua-dua perniagaan dan pelabur dalam crypto industri, dan pelabur pasaran tradisional.

“Bukan hanya penyedia perkhidmatan kewangan tradisional dan pelabur yang berminat dalam hal ini, tetapi juga banyak syarikat dan pelabur yang ingin memanfaatkan peluang digital baru untuk menaikkan modal dan perdagangan dalam aset digital.”

Secara teknikal, syarikat tersebut akan menambah pelbagai aset digital ke platform mereka dan menekankan bahawa setiap aset digital akan menjalani “proses kelayakan” sebelum disenaraikan.

Stephan Meier juga mendakwa bahawa syarikat itu mahu membangunkan jabatan antara perkhidmatan kewangan tradisional dan komuniti digital.” Beliau menegaskan bahawa SIX Group bekerja dalam “perundingan rapat” dengan pihak berkuasa pengawalselia untuk mengetahui “di mana penyesuaian atau penambahan kepada rangka kerja undang-undang mengikut keadaan semasa. ”

Awal minggu ini, Switzerland dilaporkan sebagai negara kedua yang paling menguntungkan untuk pelancaran ICO ,dari segi dana yang berjaya dikumpul mengatasi prestasi ICO dari U.S.A.

Malah dengan ini membuktikan bahawa Crypto Valley semakin berkembang.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!