CCAR Apps umpama Facebook untuk dunia kereta dan motor!

1,097

(sponsored post)

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Kepada peminat kereta di luar sana , CCAR.my adalah one stop center untuk segalanya berkaitan dunia permotoran .


kalau biasanya kita nak beli kereta , dan selama ini kita tengok melalui gamba sahaja, dengan CCAR apps ni bukan sahaja ada 360* view keseluruhan luar dalam kereta , malah LIVE broadcast dan review juga boleh kita tengok dari apps ini. ini memang macam dream come true social media untuk kereta .

proses pendaftar dan perhidmatan yang disediakan pula setakat ini report dari pengalaman sendiri boleh dikatan sangat mudah dan efisyen.

kalau bukan nak beli kereta pun website ini memang sesuai untuk kita dapat info-info terbaru mengenai kereta yang kita minat atau sekadar nak upgrade knowledge pasal berita dunia permotoran .


kepada yang nak test ujian memandu secara offline pun boleh dibuat dalam CCAR apps ni sendiri.

kalau peminat kereta memang boleh spend time masa at sini je berjam .

sekarang ni mereka juga ada contest yang hanya dengan tangkap gamba dan share boleh dapat RM 1888 !

apa lagi moh le cuba mana tahu rezeki kita !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!