Chainlink mencecah harga tertinggi sepanjang masa

8

Altcoin telah menjadi tumpuan kerana lonjakan besar dilihat di seluruh bidang. Sebahagiannya telah melakukan 1,000% pergerakan atau lebih seperti Aave (LEND) dan Zilliqa (ZIL), misalnya. Yang lain perlahan-lahan bangun dari abu, dan ada yang mencetak harga tinggi sepanjang masa.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Salah satu yang paling tinggi baru-baru ini ialah Chainlink (LINK), kerana harga Chainlink mencecah di atas $ 5 untuk pertama kalinya. Setelah Chainlink bergerak, Tezos (XTZ) mengikuti. Adakah akan sama kali ini?

Pautan rantaian berada di atas rintangan dan mencetak tertinggi sepanjang masa

Seperti yang ditunjukkan oleh carta, harga Chainlink menembusi tahap tinggi dan rintangan sepanjang masa sebelumnya dengan lilin besar.

Sebelum penembusan, tahap sokongan / rintangan pada tahap $ 4.60 berlaku, di mana pengesahan sokongan dijumpai. Perubahan ini menyebabkan berlanjutan dan kenaikan harga menjadi $ 5.70.

Harga Chainlink telah menunjukkan kekuatan sejak kejatuhan pada bulan Mac, kerana harga terus membuat paras rendah dan tinggi yang lebih tinggi. Pergerakan ini menandakan aliran menaik yang ketara, yang menyebabkan lonjakan harga baru-baru ini.

Tertinggi baru $ 5.70 adalah harga tertinggi sepanjang masa untuk Chainlink, yang bermaksud bahawa Chainlink berada dalam fasa penemuan harga baru dan Fibonacci dapat menjadi alat yang berguna untuk aset dalam penemuan harga.

Tahap $ 7 adalah sasaran yang berpotensi untuk LINK

Sasaran $ 7 adalah sasaran yang mungkin untuk rali Chainlink seterusnya. Dalam hal ini, dua sambungan Fibonacci yang berbeza digunakan. Yang merah adalah antara tinggi sebelumnya pada bulan Februari dan tahap rendah pada bulan Mac.

Sehubungan itu, tahap Fibonacci 1.618 (yang paling penting) menunjukkan potensi sasaran pada tahap harga $ 7.20.

Kedua, contoh biru menunjukkan ukuran yang sama. Tinggi baru-baru ini diambil untuk analisis teratas dan rendah baru-baru ini juga. Ini menunjukkan sasaran $ 5.75 (tahap 1.618) dan $ 7.06 (tahap 2.618).

Tahap pertama telah dicapai sebagai sasaran yang berpotensi, di mana penyatuan kemungkinan akan berlaku. Dengan kata lain, peluang buy-the-dip berpotensi pada paras tinggi sebelumnya sekitar $ 4.90.

Sekiranya perhimpunan berlanjutan, kedua-dua sambungan Fibonacci ini menunjukkan bahawa sasaran baru adalah antara $ 7 dan $ 7.25.

Chainlink memecahkan rintangan besar pada pasangan BTC

Pasangan Chainlink BTC menunjukkan aliran menaik yang kuat, yang sebelumnya melambung dari tahap rintangan 0.000525-0.000535. Seperti yang telah kita katakan sebelumnya, semakin sering tahap diuji, semakin lemah tahapnya. Kelemahan ini menyebabkan penembusan besar dalam beberapa hari terakhir.

Carta USD sudah menunjukkan potensi sasaran untuk kenaikan harga LINK untuk diteruskan. Seperti dalam penemuan harga, sasaran yang lebih baru bahkan boleh melebihi jangkaan.

Bagi pasangan BTC, kemungkinan mengimbas kembali ke arah 0,000565 atau 0,00545 sats tidak mungkin. Senario terbaik untuk kemungkinan peluang penurunan adalah tahap tinggi sebelumnya. Walau bagaimanapun, memandangkan momentum LINK yang kuat, tahap ini diharapkan dapat dikendalikan oleh pelabur. Oleh itu, perhatikan tahap 0,000565 dan 0,000545 sats.

Adakah Tezos akan mengikuti Chainlink?
Memandangkan hubungan antara dua altcoin pada tahun sebelumnya, Tezos mengikuti Chainlink dan sebaliknya. Oleh itu, adalah idea yang baik untuk memerhatikan Tezos kerana cryptocurrency ini menunjukkan struktur yang sama sekali berbeza daripada Chainlink.

Carta Tezos menunjukkan kenaikan dari sokongan pada $ 2.20. Walau bagaimanapun, carta menunjukkan beberapa halangan yang ketara. Yang pertama adalah zon rintangan pada $ 2.55-2.60. Tahap itu perlu ditembusi untuk melihat kesinambungan perhimpunan.

Sekiranya tahap harga $ 2.55-2.60 rosak, kesinambungan $ 2.90-3.00 ada di atas meja. Seperti yang ditunjukkan oleh carta, ini adalah rintangan ketara terakhir sebelum tahap tinggi sepanjang masa dapat diuji XTZ / USD. Sokongan utama untuk harga Tezos adalah $ 2.15-2.25, yang kemungkinan akan menyaksikan kenaikan berterusan jika tahap ini bertahan.

Pasangan Bitcoin Tezos memancarkan isyarat ke bawah

Pasangan BTC untuk Tezos menunjukkan struktur yang paling rendah kerana ia berusaha untuk menolak perlawanan sebelumnya ke sokongan. Segi empat tepat berwarna biru menunjukkan struktur yang sangat serupa dengan pergerakannya baru-baru ini.

Tahap sokongan pada 0.0002450-0.0002475 sats dipegang sebagai sokongan. Ini juga merupakan kitaran terakhir yang tinggi kerana harga berada di tahap tertinggi pada bulan Disember 2019.

Peningkatan ke arah 0.0002700 sats berlaku kerana tahap sokongan ini tetap utuh. Sekarang, rintangan sebelumnya pada 0.0002550-0.0002580 sats adalah zon sokongan baru. Sekiranya berlaku, harga Tezos dapat menetapkan rendah baru dan akan bersedia untuk meneruskan kenaikannya ke arah 0,0003000 sats. Sekiranya rintangan seterusnya pada 0.0003000 sats pecah, kemungkinan berlanjutan ke tahap tertinggi baru.

Sentimen pasaran cryptocurrency berubah
Secara keseluruhan, sentimen dan momentum pasaran cryptocurrency telah berubah baru-baru ini, terutamanya untuk altcoin, yang menunjukkan kekuatan yang ketara. Harapan untuk Chainlink dan Tezos meningkat, terutama dalam 12 bulan terakhir.

Tezos dan Chainlink telah berprestasi terbaik pada tahun 2019 sementara sebahagian besar pasaran masih dalam kitaran bear. Oleh itu, lebih baik daripada yang diharapkan untuk melihat kedua-dua kripto ini berfungsi dengan baik dalam kitaran bull yang akan datang.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!