Ciri-ciri Baru Telefon Pintar Blockchain Exodus HTC

186

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Telefon pintar keluaran pintar blokchain-centric Exodus, yang dibangunkan oleh syarikat gergasi elektronik pengguna HTC, mengumumkan bahawa ia telah bekerjasama dengan Opera Browser serta menambah sokongan untuk berbagai DApps.

Syarikat itu mengumumkan sokongan untuk Ethereum dan Decentraland DApps dalam simpanan ZIONVault bersepadunya. Selain itu, menurut laporan Verge, telefon pintar kini juga menyokong DApp Taiwan yang dipanggil “Numbers”.

Ia membolehkan pengguna untuk menjual data mereka kepada pihak ketiga untuk cryptocurrency, sambil mengekalkan kawalan ke atas data yang dikongsi dan ketelusan ke dalam syarikat-syarikat yang berminat kearah data.

Keserasian berkaitan blokchain termasuk sokongan untuk dompet crypto dan CryptoKitties DApp.

Penambahan penyemak imbas Opera Exodus, sebaliknya, membolehkan pengguna mengakses dompet crypto berintegrasi dengan penyemak imbas untuk membuat bayaran atau pembayaran mikro di laman web yang menyokongnya. Keluaran pada masa ini hanya menyokong pembayaran dalam Ethereum (ETH), tetapi mempunyai rancangan untuk menambah Bitcoin (BTC) dan Litecoin (LTC) dalam masa terdekat.

Phil Chen, ketua pegawai desentralisasi HTC memberitahu bahawa:

“Sekarang anda boleh bayar jumlah seperti 0.00002 ETH [bersamaan dengan kira-kira $ 0.0027]. Dan tidak pernah dalam sejarah mikro-payment berlaku. Akan ada yuran transaksi atau anda perlu berkongsi hasil dengan kedai aplikasi. ”

Langkah seterusnya untuk firma itu membuat setiap telefon apa yang dia mentakrifkan sebagai “nod separa” dari blokchain, untuk memudahkan perdagangan antara pemilik telefon.

Pada bulan Mac, Exodus akan tersedia untuk pembelian dengan mata wang fia. Seperti yang dilaporkan pada awal bulan Februari, versi pelayar web utama Opera kini mengintegrasikan fungsi yang membolehkan penggunanya membeli Ethereum melalui penyemak imbas.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!