Coinbase Cadang 5 Crypto Bakal Di Dagangkan di Platformnya

231

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Exchanger cryptocurrency yang berpangkalan di San Francisco, Coinbase telah mengumumkan cadangan penambahan lima jenis crypto baru.

Lima crypto yang bakal tersenarai itu adalah Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), dan 0x (ZRX). Di samping itu, Coinbase berkata ia akan berunding dengan bank tempatan dan pengawal selia untuk menambah aset itu ke mana-mana bidang kuasa.

Pada bulan Jun, Coinbase mengumumkan ia akan menyokong Ethereum Classic (ETC) pada platform mereka, selepas harga ETC meningkat lebih daripada 25 peratus. Menurut Coinbase, proses penambahan ETC ke platform pertukaran mereka diteruskan.

Coinbase menyatakan bahawa tidak seperti menambah ETC, yang secara teknikalnya mirip dengan Ethereum (ETH), aset baru “akan memerlukan kerja-kerja penerokaan tambahan.” Pertukaran itu menyatakan bahawa ia tidak menjamin token baru akan disenaraikan untuk dagangan.

Di samping itu, exchanger tersebut memberi amaran bahawa proses penyenaraian hanya untuk beberapa crypto yang tersedia pelanggan untuk membeli dan menjual sahaja.

Pertukaran itu mengatakan bahawa aset-aset ini memerlukan kajian yang lebih terperinci, dan masih belum ditentukan tarikh atau sama ada crypto tersebut ini akan tersedia di platform. Coinbase seterusnya menyatakan bahawa “sebahagian daripada aset ini boleh didapati di mana-mana.

ADA , XLM , ZEC, ZRX, dan BAT mempunyai potensi untuk harga melonjak jika berjaya tersenarai.

Pada bulan Mac, Coinbase mengumumkan hasratnya untuk menyokong token ERC20 pada exchanger. Syarikat itu berkata bahawa keputusannya untuk menambah ERC20 “membuka jalan bagi menyokong aset ERC20 di seluruh produk Coinbase pada masa akan datang.”

Pada masa ini, Coinbase menyokong empat aset berbeza, iaitu Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), dan Litecoin (LTC). Bulan lalu, syarikat itu memulakan proses untuk menjadi penjual broker terkawal sepenuhnya oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. (SEC). Ini akan membantu Coinbase memperluaskan penawarannya dan seterusnya mengembangkan produk kewangan bukan crypto.

Namun potensi yang diketengahkan adalah 5 coin tersebut jika berjaya tersenarai dalam exchanger coinbase , pasti lonjakan harga berlaku.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!