Coinbase Kini Tawarkan Dagangan Fiat Poundsterling (GBP – BTC/ETH/BCC/ETC/LTC)

170

Exchanger Pertukaran Cryptocurrency Coinbase telah mengumumkan bahawa ia akan mula melancarkan pasangan perdagangan baru untuk pound British (GBP) pada 7 September untuk peniaga yang berpangkalan di U.K.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

David Farmer, pengurus besar Coinbase Pro, menulis di blog post pada hari Khamis bahawa exchanger tersebut akan menawarkan perkhidmatan perdagangan untuk GBP terhadap ethereum, bitcoin cash, ethereum klasik dan litecoin, sebagai tambahan kepada tawaran tunggal bitcoin semasa.

Setiap pasangan dagangan baru pertama kali (pair/trade) akan melalui fasa post-tunggal dan dagangan yang limit sebelum perkhidmatan perdagangan sepenuhnya boleh tersedia.

Blocky.my melaporkan pada awal bulan Ogos bahawa Coinbase telah membolehkan pengeluaran pengeluaran dan deposit langsung untuk GBP buat kali pertama melalui “UK’s Faster Payments Scheme”

Layari Laman Web :  http://www.fasterpayments.org.uk/

Ini menggantikan kaedah sebelumnya untuk menukar GBP ke euro untuk membiayai akaun, satu proses yang biasanya mengambil masa beberapa hari untuk diselesaikan melalui pemindahan bank.

Pasangan GBP yang baru juga akan tiba beberapa bulan selepas pertukaran A.S. mendapatkan lesen e-money daripada U.K.

U.K. Financial Conduct Authority membuka jalan bagi Coinbase untuk memperluaskan perkhidmatannya ke U.K dan Eropah.

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!