Coinbase Lancar Sokongan untuk Basic Attention Token (BAT)

81

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Pertukaran mata wang utama A.S. Coinbase telah mengumumkan ia menerima pemindahan masuk coin Basic Attention Token (BAT) kepada Coinbase Pro, menurut catatan blog yang diterbitkan pada 2 November.

Coinbase menambah sokongan untuk token BAT pada platform Coinbase Pro, sementara ia akan membolehkan dagangan pada booklist BAT / USD hanya apabila withdraw yang mencukupi. Perdagangan BAT akan tersedia di kebanyakan bidang kuasa negeri USA, kecuali bagi penduduk di negeri New York.

BAT tidak tersedia pada platform Coinbase.com dan dalam aplikasi iOS dan Android.

Berikutan pengumuman Coinbase, harga BAT melonjak lebih daripada 20 peratus pada hari itu, mencecah $ 0.315, menurut CoinMarketCap. Permodalan pasar altcoin sekitar $ 305 juta, sementara jumlah dagangan hariannya lebih dari $ 42 juta.

BAT adalah token berasaskan Ethereum yang terintegrasi dengan pelayar web berorientasikan privasi blockchain Berani. Durings Tawaran Syiling Permulaan (ICO) untuk BAT, Brave mengumpul $ 35 juta dalam 30 saat.

Pada bulan Oktober, Coinbase melancarkan dagangan untuk 0x (ZRX), menjadikannya token ERC-20 yang pertama untuk perdagangan di platform. Pada bulan yang sama, bursa itu juga melancarkan stabilcoin U.S.dollar pertama di platform, USDC, dengan kerjasama Bulk syarikat teknologi pembayaran blockchain.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!