Coinbase Melancarkan Kad Debit Crypto Visa untuk Pelanggan UK dan EU

352

Pertukaran Cryptocurrency Coinbase telah melancarkan kad debit Visa yang membolehkan pelanggan di U.K. dan EU membelanjakan mata wang kriptografi mereka secara langsung dari akaun Coinbase mereka.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Syarikat yang berpangkalan di San Francisco mengumumkan berita tersebut di dalam blog post pada hari Rabu, mengatakan bahawa dengan “Coinbase Card,” pelanggan akan dapat membelanjakan bitcoin (BTC), eter (ETH), litecoin (LTC) dengan mudah kerana wang di bank mereka sendiri. ”

Pertukaran itu berkata “secara instant” akan menukar cryptocurrency kepada mata wang fiat, seperti pound British (GBP), apabila pelanggan menyelesaikan urus niaga menggunakan kad debit.

Kad ini menyokong semua aset crypto yang tersedia untuk membeli dan menjual di platform Coinbase, dan pelanggan boleh menggunakannya untuk membayar pembelian harian, seperti makan atau tiket tempahan.

Pertukaran juga telah melancarkan aplikasi untuk kad di kedua platform Android dan iOS, yang membolehkan pelanggan memilih dompet cryptocurrency yang akan digunakan untuk membiayai perbelanjaan mereka. Aplikasi ini juga menawarkan resit “segera”, ringkasan urus niaga dan kategori perbelanjaan.

Untuk 1,000 pelanggan pertama, Coinbase berkata ia akan mengetepikan yuran pengeluaran kad sebanyak £ 4.95 ($ 6.48).

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!