CoinmarketCap Bug 10 Malam 3 Julai 2018!

314

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Sebentar tadi pada jam 10 malam waktu Malaysia, hingga pukul 12 tghmalam, orang yang menyemak CoinMarketCap.com (CMC) hari pasti gembira dan teruja dengan kenaikan harga yang mendadak dan melambung tinggi , namun jika lihat di Blockfolio atau exchanger , harga masih bertahan pada $7500 USD.


Banyak peminat cryptocurrency yang melawat laman web pemeriksa harga popular pada hari Jumaat terkejut dengan betapa banyak Bitcoin [BTC], Litecoin [LTC], Ripple [XRP], EOS [EOS] dan Tether [USDT] kelihatan meningkat. Mereka mendapat curiga apabila harga Bitcoin mula menunjukkan $ 8,400 pada CMC berbanding $ 7,473 pada Coinbase.com.

Tidak lama kemudian CoinMarketCap menjadi bahan jenaka di Reddit dan Twitter, dengan banyak pengguna secara sinis menyatakan bahawa manipulasi harga berlaku. Sesetengah pengguna crypto juga menganggap bahawa laman web itu mungkin telah digodam. CMC telah menjelaskan bahawa tidak ada hack, dan itu hanya masalah teknikal.

Namun keadaan pulih sediakala selepas pukul 12.30 A.M tadi.

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!