Consensys dan AMD kerjasama Projek W3BCLOUD

237

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Syarikat perisian blockchain ConsenSys , pengeluar cpu semikonduktor AMD, dan firma pengurusan pelaburan yang berpangkalan di Abu Dhabi, Halo Holdings bekerjasama dalam infrastruktur pengkomputeran cloud berasaskan blokchain.

syarikat-syarikat tersebut telah bekerjasama untuk mewujudkan projek yang diberi nama W3BCLOUD untuk membangunkan produk pusat data berasaskan perkakasan AMD untuk beban kerja blockchain yang baru muncul. Dalam kerjasama ini, ConsenSys akan menyediakan kepakaran dalam bidang pengkomputeran dalam transaksi blockchain, isu keselamatan, dan kes penggunaan teknologi.

Menurut kenyataan itu, W3BCLOUD akan menjadi infrastruktur blockchain cloud computing yang pertama “untuk memenuhi keperluan sektor awam dan swasta.

Pengarah pengurusan produk dan teknologi blockchain di AMD, Joerg Roskowetz berkata produk itu akan direka bentuk untuk “menangani cabaran dari identiti pintar, pusat data perusahaan dan pengesanan ID kesihatan, kepada pelesenan dan pengurusan rantaian bekalan.”

ConcenSys, baru-baru ini menandatangani Memorandum Persefahaman dengan pegangan teknologi Korea Selatan SK Group pada bulan Disember. Inisiatif ini bertujuan untuk membina model perniagaan blockchain perusahaan dengan menggunakan kontrak pintar. Perkongsian ini juga termasuk pendidikan teknologi blockchain Ethereum (ETH) untuk pemaju Korea melalui Akademi ConsenSys dan Pusat Latihan Teknikal SK Holdings C & C.

Pada bulan November, AMD bekerjasama dengan tujuh syarikat teknologi utama untuk menghasilkan lapan mesin perlombongan cryptocurrency baru. AMD menegaskan bahawa perkongsian itu akan membawa “penyelesaian penghalang blockchain” baru ke pasaran, yang direka untuk memenuhi pelbagai aspirasi “platform blockchain yang inovatif.” Selain itu, AMD mengeluarkan video pada blockchain, menerangkan ciri-ciri teras teknologi, penyenaraian kepercayaan, integriti dan keselamatan sebagai kelebihan utamanya.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!