Craig Wright adalah Satoshi Nakamoto?

85

Peguam yang mewakili kedua-dua belah pihak mengesahkan bahawa mereka mengharapkan perbicaraan kes Kleiman VS Wright akan diadakan pada 6 Julai.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Kes yang telah menawan masyarakat crypto selama beberapa tahun sekarang akhirnya dapat mendapat penyelesaian. Pada 1 Mei, Hakim Bloom, yang memimpin kes, mengeluarkan perintah mahkamah agar perbicaraan itu dimulakan pada 6 Julai. Lebih penting lagi, peguam yang mewakili kedua-dua pihak mengesahkan bahawa mereka tidak merancang untuk mengemukakan usul yang boleh menunda perbicaraan dan dengan bersungguh-sungguh mencari peluang untuk membuktikan kes mereka di mahkamah.

Perang mulut antara pasukan undang-undang
Peguam Dr. Wright Andres Rivero memberitahu bahawa pelanggannya selalu ingin membuktikan kebenaran di mahkamah dan tidak akan ada penangguhan dari pihak mereka:

“Selalu mungkin kes-kes itu ditangguhkan, mereka boleh menjadi usul, lebih banyak permintaan oleh pihak penggugat […] Tetapi kami telah menentang semua penundaan dan kami selalu ingin menjalani perbicaraan. Pendakwa harus membuktikan bahawa ada perjanjian lisan bahawa 50% semua yang dilakukan oleh Dr. Craig Wright sepanjang hayatnya adalah milik Mr. Kleiman. “

Menurut Rivero, Kleiman adalah sahabat Dr. Wright. Namun, ini tidak memberi dia separuh daripada Wright’s Bitcoins (BTC).

Dalam pernyataan yang dikeluarkan, Velvel Freedman dari Roche Cyrulnik Freedman LLP, firma itu mewakili Ira Kleiman, yang menyebut tuntutan tersebut “tidak masuk akal”:

“Apa-apa komen bahawa Plaintif bertanggungjawab atas kelewatan tarikh percubaan adalah tidak masuk akal. Seperti yang dijumpai oleh Hakim Bloom pada 10 Januari 2020, tingkah laku Craig menunda dan menghalang proses penemuan kes ini, membuang masa dan sumber daya yang berharga […] dan menghalang Plaintif daripada mendapatkan bukti. “

Ira Kleiman, saudara kepada mendiang Dave Kleiman, mengaku setengah daripada 1.1 juta Bitcoin bahawa Dr. Wright dan Dave Kleiman didakwa dilombong bersama sebagai sebahagian daripada pasukan Satoshi Nakamoto.

Menurut Rivero, pelanggannya, Dr. Wright masih menyatakan bahawa dia adalah Satoshi Nakamoto, walaupun banyak pengkritik mempersoalkannya. Baru-baru ini, John McAfee mengatakan bahawa dengan kepastian 99%, dia mengetahui identiti sebenar pengarang whitepaper Bitcoin, mengisyaratkan bahawa Dr Wright boleh menjadi sebahagian daripada pasukan Satoshi Nakamoto.

Dari apa yang dilihat, nampaknya jika Craig Wraigt memenangi kes ini pada Julai nanti, pastinya akan berlaku bull market untuk BSV.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!