Craig Wright Sudah Mempunyai Kunci untuk Mengenkripsi Fail ‘Satoshi’ – Dakwa Kleiman

9

Pasukan undang-undang Ira Kleiman mendakwa Dr Craig Wright sudah mempunyai kemampuan untuk membuka fail yang disulitkan yang dipercayai mengandungi kunci peribadi untuk lebih dari 1 juta Bitcoin.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Estet Kleiman menuntut Wright atas Bitcoin yang didakwanya ditambang dalam kerjasama dengan mendiang Dave Kleiman. Wright menafikan tidak ada perkongsian.

Menurut dokumen pengadilan yang diajukan 21 Mei, Kleiman menuduh Wright “memiliki kemampuan untuk membuka fail yang dienkripsi, tetapi tidak kerana ia akan mengandungi bukti perkongsian dan kepemilikan Bitcoinnya.”

Kleiman menyatakan bahawa $ 1.6 juta dalam bentuk Bitcoin (BTC) telah dibelanjakan dari alamat yang diberikan ke mahkamah sebagai bukti yang dia dapat akses – bersama dengan ancaman Wright yang sangat terbuka untuk menangkis pasaran BTC, sesuatu yang memerlukan akses ke sejumlah besar Bitcoin:

Penolakan Wright untuk membuka fail yang dienkripsi menunjukkan bahawa dia tahu kandungannya akan merangkumi rekod perkongsian, menyokong kewujudan perkongsian antara Wright dan Dave Kleiman, dan bahawa 820.200 bitcoin dalam Senarai Filed CSW (atau jumlah setanding lain) adalah milik perkongsian, serta harta intelek berkaitan blockchain yang dibuat sebelum Dave meninggal.

Senarai CSW – yang mengandungi 16,404 alamat BTC – yang disebut oleh Kleiman adalah salah satu daripada tiga kes ini. Fakta bahawa Bitcoin telah dibelanjakan dari alamat dalam senarai: “adalah bukti yang tidak dapat disangkal bahawa Wright telah (i) mengemukakan senarai bitcoin palsu / tidak lengkap sebagai Senarai Filed CSW dan / atau (ii) dia mempunyai akses ke senarai bitcoinnya dan kunci peribadi yang berkaitan dengannya dan berbohong. “

“Wright telah terlibat dalam pola sumpah palsu, bukti palsu, pengajuan yang menyesatkan, dan halangan,” kata pengajuan tersebut.

Pasukan Kleiman memetik empat kejadian di mana Wright didakwa berbohong dengan sumpah, satu baru-baru ini seperti minggu lalu, ketika pihak menuntut Satoshi menawarkan dokumen palsu yang berkaitan dengan perceraiannya. Mereka berpendapat bekas isteri Wright mungkin berbohong untuk menyokong kesnya.

Dalam dokumen itu, pasukan undang-undang Kleiman memberi penghormatan kepada para amatur dalam komuniti crypto yang telah menumpukan banyak masa untuk menyiasat kes tersebut:

Ia telah mengambil upaya gabungan Plaintif, penasihat, pakar mereka, dan komuniti crypto yang setia untuk mengungkap pemalsuan, pembohongan, dan pernyataan yang salah hingga saat ini.

Perbicaraan juri untuk kes itu ditetapkan pada 6 Julai.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!