Crypto Percuma Dengan Hanya Belajar Crypto Di Coinbase

98

Coinbase kini memberi insentif kepada orang ramai untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kriptografi – dengan membayar mereka dengan crypto.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Exchanger Pertukaran itu mengumumkan bahawa telah melancarkan Coinbase Earn, sebuah sistem baru di mana pengguna Coinbase dapat memperoleh token 0x dengan menyelesaikan pelbagai tugas pendidikan, termasuk menonton video dan mengambil kuiz. Platform ini hanya dijemput pada pelancaran, walaubagaimanapun sesiapa sahaja boleh mendaftar ke senarai menunggu.

Kandungan pendidikan boleh diakses secara bebas, tidak kira sama ada pengguna adalah sebahagian daripada pengguna platform Earn atau tidak.

Coinbase dilancarkan Earn selepas meninjau kedua-dua pelanggan dan bukan pelanggan, dan mendapati bahawa “salah satu halangan terbesar bagi orang untuk meneroka aset digital baru ialah kekurangan pengetahuan tentang aset itu.”

“Ramai orang yang kita bincangkan menyatakan keinginan yang kuat untuk mula belajar tentang aset kripto yang baru dan berbeza di sebalik bitcoin, tetapi tidak tahu di mana untuk bermula,”.

Pertukaran adalah kedudukan Sebagai alternatif kepada penambangan atau pembelian cryptocurrency untuk pengguna yang berminat untuk memperoleh token.

Semua pengguna boleh memperoleh token dari program Earn melalui telefon pintar atau komputer.

Walaupun platform hanya membolehkan pengguna untuk mendapatkan 0x pada pelancaran, Coinbase berkata ia bercadang untuk menambahkan lebih banyak kandungan dan sokongan untuk cryptocurrencies lain pada masa akan datang.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!