CryptoBottom Gelaran Crypto Tahun Ini

80

Joseph Lubin, pengasas utama cryptocurrency Ethereum (ETH), mengisytiharkan bahawa dia “memanggil cryptobottom 2018” dalam tweet pada 21 Disember.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Menurut Lubin, pasaran kripto itu “ditandai dengan ketakutan, ketidakpastian, dan keraguan” Pengasas firma perisian pemasar Ethereum yang fokus kepada ConsenSys kemudian dengan jelas membantah firma-firma baru-baru ini melaporkan pemberhentian utama:

“ConsenSys tetap sihat dan terlibat dalam pengimbangan semula keutamaan dan aktiviti yang bermula kira-kira sembilan bulan yang lalu.”

Beliau menyatakan bahawa Consensys terus melabur dalam projek – dalam peranannya sebagai inkubator berteknologi blockchain dan firma teroka – dan mengupah projek-projek dalaman yang “kekal teras kepada usahanya yang berpandangan ke hadapan.”

Laporan muncul minggu ini – memetik sumber-sumber yang biasa dengan perkara itu – bahawa ConsenSys telah memulangkan startup yang sebelum ini disokong, beberapa daripada mereka tanpa sokongan kewangan. Sumber melaporkan bahawa jumlah pekerja yang dibuang kerja boleh berada di mana-mana antara 50 dan 60 peratus tenaga kerja ConsenSys ‘1,200 orang.

Minggu lepas, melaporkan bahawa berbanding dengan pemotongan pekerjaan yang lebih penting dalam pelbagai industri di seluruh dunia, kemerosotan semasa dalam pasaran cryptocurrency dan memastikan pemotongan pekerjaan dalam syarikat-syarikat bersekutu kelihatan agak benigna.

Pada bulan September, pengasas bersama Ethereum, Vitalik Buterin telah menegaskan bahawa tidak ada peluang bahawa ruang cryptocurrency dan blockchain akan melihat “1,000 kali keuntungan” sekali lagi.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!