Cryptopia Bakal Beroperasi Semula 4 Mac ini

333

Bursa cryptocurrency New Zealand Cryptopia akan dibuka semula untuk perniagaan pada hari Isnin minggu depan, pegawai mengesahkan pada media sosial pada 26 Feb.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Dalam satu siri kemas kini, Cryptopia mendedahkan dua pengasasnya akan kembali ke syarikat itu untuk membantu operasi peneraju menyusuli pembaikan strukturnya.

Polis secara rasmi memberi kebenaran untuk diperdagangkan semula pada pertengahan bulan Februari, tetapi notis berikutnya daripada kakitangan mengatakan tidak mungkin sempat untuk memproses pengguna.

Ini sekarang nampak berubah.

“Kami menyasarkan untuk membuka semula laman web Cryptopia seperti yang dibaca pada Isnin ini,” petikan dari twitter

Hacker mencuri nilai cryptocurrency berjuta-juta dolar dari Cryptopia pada bulan Januari. Siasatan polis antarabangsa telah dilancarkan sejak itu, dengan pertukaran kini mengatakan antara terbanyak yang berlaku.

“Kami terus berusaha untuk menilai kesan yang ditimbulkan akibat daripada hack pada bulan Januari,” kata tweet lagi.

“Pada masa ini, kami telah mengira bahawa kes paling teruk 9.4% daripada jumlah pegangan kami telah dicuri.”

Polis New Zealand masih belum memberi komen lanjut mengenai keadaan semasa sejak mengeluarkan kemas kini mengenai siasatan mereka awal bulan ini. Pada masa itu, penguatkuasa undang-undang yakin tentang kemajuan yang sedang dibuat, sementara pengulas tidak boleh meragui kemampuan mereka untuk mengesan penggodam. Pembaharuan dalam proses dijangka akan berterusan.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!