Cryptopia Bakal Diisytiharkan Muflis

202

Cryptopia.co.nz telah memfailkan perlindungan kebangkrapan di A.S. firma perkhidmatan profesional Grant Thornton New Zealand, hari ini mengumumkan bahawa ia telah mengambil langkah untuk memelihara data Cryptopia yang disimpan dan dihoskan pada pelayan dengan firma yang berpusat di Arizona.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Mahkamah di Daerah Selatan New York mengeluarkan perintah kepada Cryptopia pada hari Jumaat, memberikan gerakan kecemasan untuk bantuan sementara hingga 7 Jun.

“Pesanan interim mengekalkan data Cryptopia, yang termasuk pangkalan data SQL yang mengandungi semua pegangan individu pemegang akaun kriptografi dan butir-butir hubungan pemegang akaun. Tanpa maklumat ini, mendamaikan kepemilikan individu dengan mata wang yang dipegang oleh Cryptopia tidak mungkin. “

Proses memulihkan data dan menentukan cara membuat distribusi kepada pemegang akaun akan mengambil “beberapa bulan sekurang-kurangnya,”.

Cryptopia terkena hack besar pada pertengahan Januari yang mengakibatkan “kerugian besar.” Kemudian, ia memulakan semula perkhidmatan dagangan di tengah-tengah masalah perbankan, dan akhirnya masuk ke operasi pembubaran dan penggantungan dagangan awal bulan ini.

Grant Thornton dijangka memfailkan laporan awal mengenai kes itu minggu lalu di laman web Pejabat Syarikat New Zealand. Tetapi Mahkamah New Zealand memberikan lanjutan 10 hari bekerja dan laporan itu kini dijangka pada 4 Jun.

AWAS JANGAN DAFTAR MANA-MANA WEBSITE MENGGUNAKAN KATA LALUAN EMAIL ANDA.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!