Cryptopia Dibuka Semula

168

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Bursa cryptocurrency yang berpangkalan di New Zealand, Cryptopia telah meneruskan perdagangan pada 40 pasangan perdagangan, menurut tweet dari firma itu pada 18 Mac.

Dalam tweet itu, syarikat itu mengumumkan bahawa ia telah “menyambung semula perdagangan pada 40 pasangan perdagangan yang kami kuantifikasi sebagai selamat. Kami akan terus memperluaskan senarai ini kerana kami menghapuskan lebih banyak syiling. “Kemas kini mengikuti pengumuman pertukaran baru-baru ini tentang pelan untuk membuka semula dagangan pada platformnya menjelang akhir Mac, berikutan kecurian $ 16 juta pada pertengahan bulan Januari.

Pada bulan Januari, Cryptopia menggantung perkhidmatan selepas mengesan sebuah hack besar yang dilaporkan “mengakibatkan kerugian besar.” Platform itu pada mulanya memberitahu orang ramai bahawa ia sedang menjalani penyelenggaraan berjadual, mengeluarkan beberapa kemas kini secara rasmi mendedahkan pelanggaran tersebut.

Selepas laporan awal hack itu, bukti lanjut dilaporkan muncul bahawa penggodam menyedut crypto keluar dari bursa itu sehingga lewat dua minggu kemudian.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, pengasas bersama Cryptopia Rob (Hex) Dawson berkata bahawa syarikat itu melancarkan semula laman webnya dalam bentuk baca sahaja. Pertukaran itu menjelaskan bahawa laman web itu boleh digunakan untuk menetapkan semula kata laluan dan kelayakan pengesahan dua faktor, yang juga merupakan isu utama dari segi sokongan pelanggan pada peringkat semasa.

Hex juga menyatakan bahawa pengguna yang telah kehilangan mata wang kriptografi mereka akan mula melihat seksyen yang digelar “Withdraws on your account for those coins.” Dia menjelaskan bahawa ID transaksi (TXIDs) untuk pesanan pengeluaran tidak akan wujud di rangkaian, termasuk butiran mengenai bagaimana duit syiling telah terjejas. tersebut.

Tweet hari ini menghadapi reaksi bercampur-campur dari komuniti, dengan beberapa pengguna mengalu-alukan syarikat itu dan yang lain menuduh Cryptopia mengendalikan manipulasi:

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!