Cryptopia Tidak Akan Meneruskan Trading Sehingga Keadaan Selamat

213

Polis New Zealand telah memulangkan bangunan pejabat kembali ke bursa Cryptopia baru-baru ini dan memberi izin untuk meneruskan perdagangan. Bagaimanapun, bursa itu tidak bersedia untuk memperbaharui aktivitinya, menurut mesej yang dikatakan dihantar oleh anggota staf Cryptoptia di saluran Discord rasmi pada 24 Feb.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Selepas hack yang menyebabkan lebih daripada $ 16.1 juta dicuri dari pertukaran crypto, polis New Zealand telah melancarkan siasatan bersama penguatkuasaan undang-undang antarabangsa untuk mengesan penggodam.

Serangan penggodaman awal bermula pada 15 Januari dan dilaporkan berlangsung selama dua minggu, dengan dana dikeluarkan dari puluhan ribu dompet Ethereum (ETH).

Mengikut pernyataan yang disematkan di saluran Cryptopia Discord oleh seorang pentadbir, sementara pihak berkuasa tempatan tidak menghalang pertukaran dari meneruskan kegiatannya, syarikat itu tidak berniat melakukannya segera. nota mesej itu:

“Walaupun kenyataan Polis bahawa mereka tidak lagi menghalang kami untuk meneruskan operasi dan perdagangan, ia akan menjadi sangat melulu bagi kami untuk melakukan itu sehingga kami dapat mengenal pasti kerugian sepenuhnya dan memastikan bahawa baki itu benar-benar selamat.”

Kenyataan itu juga menyatakan bahawa dalam undang-undang New Zealand, adalah haram bagi sebuah syarikat untuk membenarkan perdagangan melulu yang meletakkan aset dan aset pemiutang berisiko.

Penguatkuasaan undang-undang Amerika Syarikat telah pulih dan kembali lebih daripada $ 104,000 dicuri dari pertukaran cryptocurrency Bitfinex, yang mengalami hack 120,000 BTC pada 2016.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!