Dagangan NEM di Coincheck Kembali Selepas Kes Hack 26 Januari

149

New Economy Movement (NEM) mencapai harga sembilan minggu yang tinggi  walaupun pasaran cryptocurrency sedang dalam neutral. Cryptocurrency terbesar ke-17 oleh kapitalisasi pasaran meningkat kepada $ 0.114 pada 09:15 UTC – harga tertinggi sejak 5 Sept, manakala terkumpul lebih daripada $ 45.6 juta dalam jumlah dagangan 24 jam. Angka yang mewakili jumlah yang paling banyak sejak 29 Julai, menurut CoinMarketCap.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Harga NEM melonjak ke puncak 25 peratus di tengah berita bahawa perdagangan token sedang diaktifkan semula di bursa saham Cryptocurrency yang berasaskan Tokyo untuk kali pertama sejak 500 juta token NEM telah dicuri dari dompet digital Coincheck pada  26 Januari 2018.

Harga NEM mula meningkat pada kira-kira pukul 8:15 UTC, kira-kira 45 minit sebelum Coincheck mencatatkan pengumuman umum mengenai perdagangan semula yang dibolehkan pada 9:01 UTC.

NEM akhirnya dilihat pada harga purata merentas bursa $ 0.107, naik lebih daripada 16 peratus pada hari itu.

Mata wang kriptografi utama lain mencetak keuntungan sederhana dengan tujuh daripada sepuluh terbesar oleh permodalan pasaran melaporkan perkembangan harga 24 jam yang positif. Nama-nama seperti Monero (XMR) dan XRP (XRP) kini lebih dari 3 peratus manakala cryptocurrency terbesar di dunia, bitcoin (BTC), naik hanya 0.41 peratus pada asas 24 jam.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!