Dagangan PAX melebihi $ 5 billion Dolar dalam Masa 3 Bulan

379

Paxos Standard (PAX) yang disokong dolar A.S. telah melepasi jumlah transaksi bernilai $ 5 bilion,  PAX adalah stabilcoin berasaskan blok Ethereum (ETH), yang disokong 1: 1 oleh dolar A.S., yang memeterai kelulusan pengawalseliaan dari Jabatan Perkhidmatan Kewangan Negeri New York (NYDFS) pada bulan September.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Menurut Paxos – syarikat amanah blockchain yang mengeluarkan PAX – syiling yang telah digunakan pada hari ini telah digunakan dalam jumlah $ 5,245,958,124.65 jumlah urus niaga, dengan pasaran lebih dari $ 174 juta

Paxos, yang memegang deposit dolar pelaburnya di bank berdomisi FDIC yang diinsuranskan A.S., juga termasuk laporan pengesahan bulanan sejak pelancaran token itu – September, Oktober, November 2018 – sebagai sebahagian daripada siaran akhbarnya.

Dengan Paxos yang mendakwa PAX adalah “stabilcoin kedua paling banyak didagangkan dengan tiga kali jumlah dagangan 24 jam pesaing terdekatnya,” token ini memang bersaing dengan beberapa syarikat baru yang telah disahkan.

Pada hari yang sama bahawa PAX dilancarkan, kembar WInklevoss melancarkan sendiri pengatur peraturan New York sendiri, yang disokong dolar Gemini dollar (GUSD).

Berita Paxos mengesahkan laporan Diar dari 10 Disember, yang menunjukkan bahawa penggunaan stabilcoins sedang berkembang: empat stabilcoins utama yang sama sebenarnya telah memecahkan nilai $ 5 bilion dalam urus niaga di dalam tempoh tiga bulan, dengan November menyaksikan lonjakan 1,032 peratus dalam urus niaga pada rangkaian berbanding September.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!