Dapat Crypto Percuma Dengan Belajar di Coinbase Earn

282

Platform utama crypto Coinbase telah membuka program Coinbase Earn kepada orang ramai di lebih 100 negara.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Coinbase mula-mula mengumumkan program pada akhir tahun 2018 sebagai inisiatif jemputan sahaja. Tempoh perintis ini membolehkan pengguna memperolehi cryptocurrency dengan mempelajari tentang token ERC-20 “0x” (ZRX). Coinbase menyatakan bahawa menurut kaji selidik mereka dijalankan, pengguna yang tidak dikenali enggan melabur dalam crypto tetapi tidak sabar untuk belajar:

“… salah satu halangan terbesar yang menghalang orang daripada meneroka aset digital baru adalah kurangnya pengetahuan tentang aset itu. Ramai orang yang kami meninjau menyatakan keinginan yang kuat untuk mula belajar tentang aset crypto yang baru dan berbeza di luar Bitcoin, tetapi tidak tahu di mana untuk bermula. “

Sebagai tajuk itu, pengguna Coinbase Earn juga boleh mendapatkan crypto. Sebagai balasan untuk mengambil kuiz tentang Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) dan Token (BAT), pengguna boleh mendapatkan syiling masing-masing.

KLIK LINK UNTUK MENDAFTAR : https://www.coinbase.com/earn

Awal minggu ini, Coinbase menambah sokongan perdagangan untuk 50 bidang kuasa baru, serta pilihan dagangan USD Coin (USDC) di 85 negara baru. Dalam siaran akhbar yang mengumumkan pengembangan itu, Coinbase mengulas harapannya untuk USDC menyediakan kestabilan ekonomi di negara-negara baru:

“Bagi pelanggan baru di negara-negara seperti Argentina dan Uzbekistan, di mana harga pengguna dijangka meningkat 10-20% pada 2020, stabilcoins seperti USDC dapat menyediakan peluang untuk melindungi daripada inflasi.”

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!