Dapatkan Matawang Crypto Percuma Diagihkan Untuk Orang Ramai!!

Microwallet & Faucet

1,417

Matawang Crypto adalah satu matawang baru di era milenium ini, teknologi nya dicipta pada tahun 2010 , pada waktu itu Bitcoin cuma berharga RM 0.05 hinggalah pada hari ini mencecah RM30,000. Malah pada Januari 2017 pernah mencecah harga RM85,000

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Oleh kerana wang digital(crypto) masih belum berkedudukan majoriti , maka muncul sekumpulan-sekumpulan organisasi mengambil insentif supaya penggunaan crypto dapat diperluaskan dengan kadar segera,cepat & meluas. Munculnya idea microwallet dan “giveaway” telahpun dilaksanakan sejak tahun 2012 lagi.

Bitcoin adalah matawang Digital pada era Milenium ini, penggunaannya sudah meluas , bahkan Bitcoin diterima dimana sahaja pelusuk dunia, cuma kedatangannya masih baru di Malaysia. Oleh itu , masyarakat Malaysia harus peka dengan kedatangan teknologi mata wang baru yang bakal akan di guna pakai oleh semua Institusi Bank pada tahun 2020.

Orang Kaya Ramai Yang Melabur , Jika anda tidak punya duit untuk melabur “Rebut Peluang Ini Sekarang Sebelum tahun 2020. Dapatkan SEKARANG sebelum peluang ditutup. Anda boleh lakukan ini dimana sahaja tidak mengira tempat & waktu dengan Handphone.”

Khas buat Orang yang baru mengenali crypto. Disini saya memberitahu cara bagaimana untuk mendapatkan wang crypto secara percuma. Sangat sesuai bagi mereka yg ingin mencuba crypto buat kali pertama ,tapi tidak mempunyai modal untuk membeli aset digital. Maka anda boleh kumpul sebanyak mana anda mampu untuk memulakan trade kecilan.

Pertama :  anda layari https://coinpot.co untuk register.

www.coinpot.co

Penerangan tentang coinpot :
Coinpot adalah salah satu microwallet, kelebihan microwallet ini ialah , anda boleh hantar nilai crypto yang sangat kecil tanpa dikenakan apa-apa cas pembayaran. Cuma transaksi ini akan mengambil masa (maximum) 2 hari. Selain dari wallet bitcoin(BTC) coinpot juga memiliki wallet untuk BitcoinCash(BCC) , Litecoin(LTC), Dogecoin(DOGE) dan Dashcoin(DASH). Kesemua coin juga sama seperti Bitcoin, tidak akan dikenakan cas untuk transfer. Berbanding menggunakan wallet lain yang cas harga terlalu mahal namun cepat dan pantas.

Kelebihan lain anda boleh “mining” menggunakan web mining untuk jenis coin yang ditawarkan menggunakan hashrate komputer anda. Serta anda boleh convert semua jenis coin yang ditawarkan kepada coin yang anda inginkan secara instant.

Langkah Seterusnya : Buka link website dibawah ini


http://moonbit.co.in/?ref=b19e9e0441bd

  1. Sign in menggunakan email yang anda guna semasa mendaftar di coinpot.
  2. Setelah sign in , tekan button “claim”,
  3. kemudian klik kotak sebelah im not robot, dan akan keluar kotak gambar. pilih gambar berkenaan soalan yang ditanya, kemudian klik verify recaptcha. (jikalau anda suka menaip klik button dibawah -switch to solvemedia captcha- “security dalam bentuk menaip”)
  4. Selesai, amaun bitcoin dalam bentuk kecil digelar Satoshi masuk ke wallet coinpot anda.

Ikuti langkah tersebut dengan klik banner atau link website-website dibawah ini untuk dapatkan crypto lain. secara ringkasnya dengan menggunakan link banner dibawah anda secara automatiknya anda telahpun membantu Blocky.My.

Video Tutorial Ringkas (abaikan jika anda sudah fahami)


http://moonliteco.in/?ref=fdbc3febe5a0


http://moonbitcoin.cash/?ref=BC70640BC26D


http://moondash.co.in/?ref=2932CC80D951


http://moondoge.co.in/?ref=5e24a62281de


http://bitfun.co/?ref=16181E52BC34


http://bonusbitcoin.co/?ref=1B9BE7CD9DFB

Walaupun nilainya kecil sekali claim , namun sebanyak mana anda dapat ,bergantung kepada sekerap mana anda claim. Sekerap mana anda aktif(loyalty bonus) dan mempunyai referal yang banyak (reference bonus) dan ianya akan seperti anda mempunyai mesin mining tanpa perlu membayar bil api.

Berdasarkan model saya, anda boleh membuat sedikit sebanyak $900 atau Max sebanyak $2juta dalam 1 tahun. Ia bergantung kepada pelbagai faktor: 

1. Jumlah Claim Per 5min +
2. %Loyalty Bonus +
3. %Reference Bonus +
4. 25% setiap Reference Claim +
5. 5 Jenis Crypto Faucet +
6. Dapat Coinpot Token Setiap Claim dan setiap reference Claim +
7. Harga Crypto Naik = Tidak Mustahil Untuk Jadi Jutawan Dengan Cara Ini

*legit bukan scam kerana sudah aktif dalam giveaway sejak 2012 lagi hingga sekarang.
*legit boleh jadi jutawan kerana pada 2012 harga bitcoin sangat murah , maka Jumlah Claim sangat tinggi sekali claim 100k satoshi pada tahun tersebut, sehingga berlakunya buble pada tahun 2017 nilai satoshi yang dapat claim berkurangan seiring dengan harga semasa.

SELAMAT MENCUBA.

KINI DALAM BENTUK APPLIKASI MUDAH ALIH UNTUK ANDROID SAHAJA


KLIK UNTUK DOWLOAD

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!