DeadCoin Senarai Crypto Yang Mati

415

Melihat sejarah cryptocurrency pada 2018 telah menunjukkan bahawa Bitcoin (BTC) telah menurun 90x ganda,

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Sebaliknya, log altcoin yang kerana pelbagai sebab hilang dari pasaran sama sekali kini mengandungi hampir 1,000 penyertaan.

Pangkalan data, Dead Coins, membezakan aset yang gagal disebabkan oleh hacks, penipuan, atau yang hanya menjadi “mati”, bersama dengan syiling “parodi” yang tidak memberikan maksud apa-apa, menurut kriteria mereka. Laman web ini membolehkan sesiapa sahaja untuk mengemukakan tuntutan untuk syiling “mati”.

Dikombinasikan, jumlah altcoin yang mungkin tidak akan kembali, menurut Dead Coins, kini telah mencapai 934 – jumlah kriptografi dengan  pasaran terukur saat ini 2.073, data dari CoinMarketCap.

Pada 31 Disember, pemaju BTC Jimmy Song menyoroti sifat terdesentralisasi Bitcoin sebagai kualiti yang akan memisahkannya dari altcoin.

“Di Bitcoin, usahawan memutuskan apa inovasi akan berlaku dengan wang dan usaha mereka. Dalam altcoin, jawatankuasa pusat memutuskan apa inovasi yang akan berlaku, “tulisnya dalam catatan blog.

Melihat dengan lebih dekat senarai Duit Syiling Mati sementara itu mendedahkan bahawa tidak semua orang bersetuju bahawa penggunanya telah berlalu selama-lamanya ke tempat yang lebih baik.

BitConnect dan OneCoin, projek terkenal yang digelar oleh beberapa negara sebagai skim Ponzi atau piramid, disenaraikan di bawah seksyen Penipuan yang telah mati, bersama-sama dengan komen menuntut dakwaan yang disokong dengan bukti dan fakta.

Minggu lepas, Wall Street Journal menerbitkan penyelidikan yang mendapati beratus-ratus whitepaper projek cryptocurrency menunjukkan tanda-tanda aktiviti penipuan, pulangan yang tidak dapat dielakkan dan plagiarisme.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!