Desas Desus Crypto Minggu Ini

53

Ini adalah masa yang agak tenang untuk Bitcoin minggu ini. Harganya turun sedikit, tetapi tidak banyak dan masih menggelitik ke $10,000. Itu menimbulkan kebimbangan mengenai pembetulan yang dijangka turun serendah $ 7,700. Sekiranya ia berlaku, sebilangan pakar mengatakan ia akan menjadi peluang membeli. Walaupun begitu, yang lain berpendapat bahawa harganya sangat bagus untuk penjual. Pelabur Jim Rogers berpendapat bahawa Bitcoin akhirnya akan jatuh ke tahap sifar dan hilang.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Max Keizer berharap bahawa Rogers salah. Keperibadian televisyen RT telah mengatakan bahawa membeli Bitcoin adalah cara terbaik untuk mengatasi masalah sosial dan ekonomi yang ditonjolkan dalam demonstrasi Amerika baru-baru ini. Meruntuhkan patung tidak membuat apa-apa, katanya. Hanya Bitcoin yang akan mengubah dunia.

Untuk itu, Bitcoin perlu lebih mudah untuk dibeli dan dijual. Itu berlaku. PayPal dan Venmo dikatakan mempunyai rancangan untuk membenarkan perdagangan kripto. LibertyX, yang terkenal dengan ATM Bitcoin, kini membolehkan pelanggan membeli Bitcoin di kaunter di 7-Eleven, CVS Pharmacy, dan Rite Aid. Dan di Australia, pelanggan kini dapat membeli Bitcoin di lebih daripada 3,500 pejabat pos tempatan.

Wirecard, penerbit kad debit cryptocurrency, kehilangan kira-kira $ 2.1 bilion. Menurut laporan di Financial Times, pekerja di Dubai dan Dublin telah meningkatkan penjualan dan keuntungan selama hampir satu dekad.

Bank pusat negara Sweden telah mengeluarkan tinjauan yang melihat panjang lebar mengenai mata wang digital pada umumnya dan khususnya e-krona.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!