Dua Gergasi Lombong Crypto MinerGate Dan NiceHash Kini Bekerjasama

200

Mining Pool MinerGate dan VIP Mining Pool MinerGate kini telah bergabung dengan perisian software NiceHash Miner. Ini bermakna pengguna MinerGate dapat membeli kuasa pengkomputeran mining di NiceHash (Pasaran Jual/Beli Kuasa Hash terbesar di dunia). Malah NiceHash juga mengarahkan Mining pool nya ke mining pool MinerGate untuk kegunaan NiceHash.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Pasaran kini yang penuh sesak dengan grafik kad dan model perkakasan perlombongan yang sentiasa berubah dan upgrade mengejar hashrate semasa BTC,

Pengguna MinerGate hanya perlu mendaftar untuk akaun NiceHash, deposit jumlah BTC yang dikehendaki, pilih MinerGate Pool sebagai destinasi kuasa hash, tetapkan tawaran atau harga tetap untuk perlombongan, dan buat pesanan baru. Statistik masa nyata membolehkan pengguna memantau prestasi “mining” dan memantau pesanan mereka di pasaran langsung.

Melalui perisian GUI NiceHash Miner, pengguna boleh menjual kuasa pengkomputeran mereka CPU, GPU, ASIC atau apa jua mining rig, kepada pembeli yang menggunakannya untuk mendapatkan dari mining pool yang lebih besar. Keserasian MinerGate dengan perisian NiceHash akan bermakna pelombong kolam mereka akan dapat lombong untuk 34 algoritma utama (termasuk SHA256, Scrypt, X11 dan banyak lagi) untuk harga pesanan minimum 0.005 BTC untuk setiap algoritma.

MinerGate adalah perlombongan multicurrency untuk 11 jenis coin, termasuk ETH, ZEC, XMR dan banyak lagi. Dengan 99.97% “uptime” semasa, jumlah pengeluaran bermula dari 0.01 coin.

Nicehash dan Minergate merupakan interface mining yang paling mudah , semudah 1 clik , berbeza dengan software perisian mining lain. Bagi penulis lebih mudah untuk mining menjual hashrate Pc/Laptop/Android di MinerGate atau Nicehas berbanding membeli hashrate mining di Nicehash.

Perbezaan diantara mereka adalah , MinerGate menawarkan mining 11 jenis coin yang terpilih. Manakala Nicehash menawarkan mining Zcash namun anda akan mendapat bayaran secara terus melalui BTC.

Malah konsep yang dibawa NiceHash berbeza dengan Sistem Cloud Mining yang ditawarkan MinerGate dan GenesisMining yang mempunyai Lifetime Contract namun pulangan dalam jangka masa panjang, berbeza dengan konsep Beli Hashrate di NiceHash yang seumpama trading BTC – Altcoin tapi dalam bentuk mining.

Daftar di MinerGate & mula mining : https://minergate.com/

Daftar di Nicehash & mula mining : https://www.nicehash.com/

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!