EnjinCoin (ENJ) Naik 70% Selepas Gabungan Bersama Samsung S10

163

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Enjincoin (ENJ) naik 78 peratus selepas projek itu mengatakan ia mempunyai perkongsian rasmi dengan Samsung Electronics.

Pada hari Jumaat, saluran media di Korea Selatan melaporkan perkongsian antara Enjin, syarikat yang berpangkalan di Singapura di belakang ENJ, dan telefon pintar utama Samsung S10, telah disahkan dan pelabur Korea untuk melompat masuk.

Ketika dihubungi untuk komen, VP pemasaran pemasaran Enjin, Simon Kertonegoro, memberitahu:

“Walaupun saya dapat mengesahkan bahawa kita mempunyai perkongsian rasmi dengan Samsung, saya tidak bebas untuk mendedahkan apa-apa maklumat lain pada ketika ini.”

Pada akhir Februari, Samsung mempersembahkan S10 di MWC Barcelona 2019, dan mempamerkan ciri Blockchain Keystore, yang akan menempatkan kunci persendirian untuk aset cryptocurrency – satu fungsi yang menarik perhatian kerana jangkaan produk perdana sebanyak 45 juta pengguna pada tahun 2019.

Semasa mempamerkan Blockchain Keystore, syarikat itu juga memaparkan gambar yang termasuk logo platform permainan Crypto Enjin. Ramai yang telah membuat spekulasi sejak itu kemungkinan bahawa dompet Enjin akan diintegrasikan dengan Samsung Blockchain Keystore pada S10.

ENJ adalah cryptocurrency untuk barangan maya, iaitu barang dalam permainan yang boleh ditukar, diperdagangkan atau bertukar dengan platform berpotensi untuk mewujudkan ekosistem e-commerce yang baru dalam permainan dengan menggunakan tanda ERC-1155 berdasarkan block Ethereum.

Khabar angin mula beredar pada 25 Feb dengan gambar sejajar dengan Samsung Blockchain Keystore dan video yang dibocorkan oleh Samsung Mobile Business Development Summit yang memaparkan logo Enjin.

Sejak itu tindakan harga telah memberi laluan kepada spekulasi apabila pelabur menumpuk untuk mengambil kesempatan daripada pengumuman kenaikan harga.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!