Enterprise Ethereum Alliance dan Hyperledger Bergabung

146

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) dan Hyperledger mengumumkan pada 1 Oktober bahawa mereka akan bergabung dengan organisasi masing-masing sebagai “Ahli Bersekutu” untuk menyokong penggunaan syarikat blokchain.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

EEA, organisasi blockchain perusahaan yang diwujudkan pada Mac 2017 oleh Santander, JPMorgan, dan pelbagai ahli lain, menumpukan pada peningkatan privasi, kebolehkerjaan, dan keselamatan Ethereum (ETH) aplikasi blockchain.

Brian Behlendorf, Pengarah Eksekutif Hyperledger di Yayasan Linux dan Ron Resnick, Pengarah Eksekutif Enterprise Ethereum Alliance, menjelaskan dorongan untuk keputusan bergabung dalam jawatan di blog:

“Ini akan membolehkan kerjasama masyarakat yang lebih aktif dan saling bersama melalui penyertaan acara, menyambung dengan ahli-ahli lain, dan mencari jalan untuk usaha masing-masing menjadi pelengkap dan serasi.”

Teknologi Fabrik Hyperledger telah menemui jalan masuk ke dalam integrasi berasaskan perusahaan blokchain dalam pelbagai sektor ekonomi global.

Pada akhir bulan September, FedEx menyertai HyperLerger, yang mempunyai lebih daripada 270 ahli, dalam melihat penggunaan blokchain untuk rantaian bekalan, logistik, dan pengangkutan.

“Hubungan ini juga akan membolehkan pemaju Hyperledger menulis kod yang mematuhi spesifikasi EEA dan mengesahkannya melalui program ujian persijilan EEA yang dijangka dilancarkan pada separuh kedua 2019.”

Pada bulan Mei, EEA telah mengeluarkan kedua-dua susunan perisian baru untuk menyeragamkan spesifikasi untuk aplikasi perniagaan berasaskan Ethereum, dan Enterprise Ethereum Client Specification 1.0, yang akan membolehkan operasi bagi syarikat yang menggunakan penyelesaian berasaskan blokchain Ethereum.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!