EOS Bakal Meletup!!! – Mendapat Sokongan Dana Dari 6 Jutawan Dunia

451

Pencipta protokol EOS dan Block.one telah mendapat sokongan baru daripada beberapa pelabur besar berpengaruh didunia, termasuk pengasas bersama PayPal, Peter Thiel.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Peter Thiel – Co-Founder Paypal

Block.one, syarikat di sebalik cryptocurrency kelima dalam ranking pasaran crypto , Malah pelabur besar seperti Bitmain Jihan Wu , Louis Bacon dan Alan Howard juga turut melabur dalam EOS.


Jihan Wu – Co-Founder Bitmain

“Protokol EOS adalah contoh terbaik inovasi blockchain, prestasi dan skalabilitinya dapat memenuhi keperluan aplikasi pengguna yang mengikut keadaan semasa malah akan menjadi antara crypto yang terpenting,” kata Wu dalam satu kenyataan.

EOS dilancarkan secara rasmi pada bulan Jun 2017 – Potensi EOS adalah flexible, ini bermakna mereka pasti menambah beberapa kelebihan institusi ke Block.one.

Beberapa pelabur lain dalam syarikat itu termasuk Galaxy Digital Mike Novogratz dan pengasas Apeiron Investment Group, Christian Angermayer.

Block.one kini merancang untuk memainkan peranan yang lebih aktif dalam rangkaian daripada apa yang diterangkan dalam whitepaper mereka.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!