Era Digital Web 3.0 Bakal Mengubah Dunia

221

Penjanaan cryptocurrency terbesar di dunia, bitcoin (BTC), tidak akan mengubah dunia kerana ia hanya menyimpan nilai yang paling besar kata CEO Galaxy Digital Michael Novogratz pada Sidang Kemuncak Ethereal ConsenSys pada 11 Mei.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Novogratz juga membandingkan aset digital tersebut dengan emas, dan mengatakan kedua-duanya mempunyai nilai sebagai pembinaan sosial.

Oleh kerana bitcoin mewakili nilai atau bertindak sebagai “emas digital,” ia “tidak akan mengubah dunia,” kata Novogratz. Beliau juga menyatakan bahawa sebaliknya ia adalah web 3.0 yang “mempunyai potensi untuk mengubah dunia.” Menurut Novogratz, web 3.0 membayangkan revolusi bagaimana fungsi dan data rangkaian diperlakukan kerana ia adalah “platform yang terpusat untuk memproses maklumat. Ia memisahkan data dari pemprosesannya. “Pelabur menyatakan bahawa ekosistem awam seperti Ethereum dan” banyak pesaing semua bersaing untuk ruang ini. ”

Mike juga menganggap peranan altcoin, membayangkan bahawa setiap duit syiling akan “membuktikan diri mereka” untuk menyediakan kes penggunaan tertentu. Atas nota ini, Novogratz berhujah bahawa “tidak ada yang membina apa-apa di blokchain,” yang bertentangan dengan blok Ethereum, merujuk pada tweetnya yang terkini.

Baru-baru ini, Novogratz membuat satu lagi ramalan bitcoin, mendakwa bahawa cryptocurrency utama akan mengalahkan rekod sepanjang masa sebanyak $ 20,000 dalam tempoh 18 bulan akan datang.

Sementara itu, pasaran crypto telah meningkat sejak Jumaat, dengan bitcoin melonjak lebih 10% hari ini , memecah ambang $ 7,000 selepas dagangan sekitar $ 4,000 untuk kebanyakan tahun 2019.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!