Ethos : Harga Melonjak selepas Pelancaran Universal Wallet Crpyto

212

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

ETHOS membuktikan bahawa ianya mampu melawan arus kejatuhan crypto apabila harganya melonjak lebih 50% semalam!.

Ethos dicipta untuk payment gateway dan wallet universal yang membolehkan wujudnya payment gateway(cara pembayaran melalui cryptocurrency)dan juga wallet coin seberguna berharga $1.20 pada minggu lalu telah melonjak kepada 1.50$ di penghujung minngu

Khabar angin mengatakan bahawa akan berlaku Big Dump( Jual nilai kuantiti banyak) yang akan menyebabkan harganya pasti akan turun semula,,, berita yang sudah dijangkakan selalunya adalah mendatangkan kerugian kepada trader kecil namun menguntungkan jerung besar.

Walau bagaimanapun, pengumuman besar yang melonjakkan harga Ethos adalah pelancaran Ethos Universal Wallet, yang bertujuan untuk membolehkan pengguna menyimpan semua token dan cryptocurrency mereka dengan selamat malah tersedia untuk peranti mudah alih handphone.

Ethos melancarkan wallet di Belanda, Jerman dan Amerika Syarikat selama tiga hari terakhir, dan telah mendapat banyak perhatian di kalangan masyarakat pelabur.

Token ethos meningkat kepada $ 3.35 pada hari Rabu – tertinggi sejak 14 Mei, menurut CoinMarketCap sebelum jatuh di bawah $ 2.00. Dalam rank 72 seperti permodalan pasaran, Ethos kini berdagang pada $ 1.90 – satu minggu yang kukuh 50% dan merupakan salah satu prestasi terbaik dari 100 kripto mata wang teratas.

Tambahan lagi, jumlah dagangan melonjak lebih daripada 400 peratus minggu ke minggu, menambah kepercayaan kepada kenaikan harga lagi.

Selepas melancarkan Jun lalu, harga mencatat rekod tinggi $ 10.41 pada 7 Januari dan harga nya pasti kembali ke Par tinggi semula selepas berakhirnya peperangan dan spekulasi yang berlaku dalam dunia crypto hari ini. Bagi pendapat penulis , Ethos merupakan pelaburan yang berjaya dan cemerlang , kerana semasa ICO Ethos dilancarkan harganya bermula $0.005 hinggalah pernah mencecah $10. 

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!