ETHOS : Universal Wallet Kini Berada Di Pasaran

256

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

ETHOS mengumumkan bahawa Ethos Universal Wallet yang dinanti-nantikan, dengan lebih 135,000 pra-berdaftar, telah dikeluarkan secara global untuk iPhone dan Android dan kini boleh didapati di app-stores Worldwide.

Ethos mengalu-alukan komuniti global mereka, dan menggalakkan mereka untuk memuat turun aplikasi dan mula menggunakan, menilai aplikasi dan berkongsi pengalaman mereka mengenai sosial.

Untuk mengetahui lebih lanjut dan memuat turun aplikasi dan mula menggunakan Universal Wallet – lawati Laman Web : https://www.ethos.io/universal-wallet/

Ethos Universal Wallet merupakan penyelesaian terbaik yang membolehkan pengguna menyimpan, menjejak, belajar, menghantar dan menerima aset digital – semuanya dalam satu aplikasi.

Pengguna universal wallet boleh menyimpan dan menjejaki beratus-ratus aset digital yang memberikan pandangan penuh mengenai portofolio mereka di dalam dan di luar peranti. Data pasaran yang kukuh dan penunjuk teknikal boleh dilihat pada peranti.

Ethos mempunyai meja sokongan 24/7 yang menyediakan perkhidmatan terbaik dalam kelas kepada pengguna dompet, dengan bantuan masa nyata sepanjang masa untuk sebarang keperluan atau persoalan pengguna. Universal Wallet tersebut telah menjalani audit keselamatan pihak ketiga dan ujian penembusan dan pengodaman selama puluhan ribu jam ujian pengguna untuk menjamin keselamatan, Malah menggunakan verikasi biometrik dan pin yang menyediakan penyelesaian yang mudah dan selamat untuk semua keperluan cryptocurrency anda.

Dengan pelancaran Universal Wallet, Ethos telah menyelesaikan fasa pertama pembangunan untuk menyediakan wallet sejagat yang berorientasikan perusahaan untuk ekosistem kewangan yang terbuka, selamat dan adil untuk semua orang. Pendedahan Penting – Kegiatan dan Penggabungan Industri Kewangan Lain Fusion, dan Fusion Amerika Syarikat Holdings Inc., adalah gabungan dari Ethos.io, berdasarkan setiap yang berada di bawah pemilikan dan kawalan bersama. Khususnya, kepentingan mengawal kedua-dua Ethos.io dan Fusion US Holdings Inc. dipegang oleh individu yang sama. Ethos.io dan Fusion mungkin bersama memasarkan perkhidmatan Fusion kepada pengguna Platform Ethos.

Ethos juga telah bekerjasama dengan Fusion Financial Advisors LLC (“Fusion”), penasihat pelaburan yang berpusat di A.S. yang akan menggunakan universal wallet untuk menyediakan platform pelaburan yang mesra pengguna. Melalui perkongsian ini, pengguna Universal Wallet akan diberikan akses kepada penyelesaian perbankan, pembrokeran dan pengurusan kekayaan, semuanya dari satu aplikasi “All in One”.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!