eToro Lancar 8 Custom Stablecoins

290

Anak syarikat platform pelaburan sosial eToro telah melancarkan pertukaran cryptocurrency bersama-sama dengan 8 stabilcoins.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Platform baru ini diuruskan oleh eToroX, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Gibraltar, firma itu mengumumkan pada hari Selasa.

Dagangan dalam enam cryptocurrency akan ditawarkan pada pelancaran: bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), eter (ETH), XRP, litecoin (LTC) dan dash. Juga terdapat 37 pasangan crypto-to-fiat, contohnya BTC / USD dan XRP / GBP.

Firma itu juga mengeluarkan token berjenama eToro yang disandarkan kepada lapan mata wang fiat, termasuk eToro dolar Amerika Syarikat (USDEX), yen eToro Jepun (JPYX) dan eToro Euro (EURX), dengan yang lain boleh didapati dengan pound Sterling; Dolar Australia, Kanada dan New Zealand; dan franc Switzerland.

Pertukaran itu akan menambah lebih banyak cryptocurrency, stabilcoins dan token “dalam beberapa minggu akan datang,” kata Pengarah Urusan eToroX, Doron Rosenblum, sambil menambah firma itu juga akan bekerjasama dengan pertukaran cryptocurrency lain untuk “menggalakkan” mereka untuk menyenaraikan stabilcoinsnya.

Ketua Pegawai Eksekutif eToro dan pengasas bersama, Yoni Assia, berkata:

“Sama seperti eToro telah membuka pasaran tradisi untuk pelabur, kami mahu melakukan perkara yang sama di dunia yang diberi kuasa. […] Blockchain akhirnya akan ‘makan’ perkhidmatan kewangan tradisional melalui penyambungan. “

“Pengalihan kekayaan terbesar” akan berlaku apabila perkhidmatan kewangan berpindah ke blockchain, kata Assia, sambil menambahkan bahawa semua kelas aset tradisional termasuk seni, harta dan harta intelek akan berlaku.

Bulan lepas, eToro juga melancarkan perkhidmatan membeli dan menjual platform cryptocurrency dan perkhidmatan dompet di A.S. Platform ini membolehkan pelanggan A.S. daripada 32 negeri dan wilayah untuk berdagang 13 mata wang kriptografi. Firma itu juga menjangka melancarkan dagangan pelbagai aset pada Q1 tahun depan, katanya.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!