Exchanger Bakkt Akan Dilancarkan Tahun Ini

400

Ketua Pegawai Eksekutif Intercontinental Exchange (ICE) menjangka platform aset digital milik firm Bakkt untuk dilancarkan pada 2019. Komen itu dibuat oleh Ketua Pegawai Eksekutif ICE Jeff Sprecher.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Sprecher menjelaskan bahawa syarikat itu membelanjakan lebih dari $ 1 bilion untuk inisiatif strategik, termasuk pelancaran platform aset digital.

ICE mengendalikan 23 bursa global utama, bersama dengan Bursa Saham New York.

CFO syarikat, Scott Hill, lebih lanjut mendedahkan jangkaannya terhadap perbelanjaan Bakkt yang ditetapkan berdasarkan prestasi kewangan semasa:

“Dan akhirnya, pelaburan kami di Bakkt akan menghasilkan $ 20 juta hingga $ 25 juta perbelanjaan berdasarkan kadar larian pada suku pertama. Kami akan mengemaskinikan anda mengenai kemajuan di Bakkt dan tahap pelaburan semasa kami bergerak sepanjang tahun. “

Ketika ditanya tentang pulangan yang dijangkakan atau pertumbuhan hasil dari pelaburan baru-baru ini, termasuk Bakkt, Sprecher mencirikan platform crypto sebagai “taruhan moonshot” untuk ICE:

Sprecher menambah bahawa Bakkt wujud secara bebas daripada ICE, kerana ia mempunyai pejabat, pasukan pengurusan dan infrastrukturnya sendiri. Beliau menegaskan bahawa infrastruktur projek itu telah menarik beberapa pelabur dan rakan kongsi profil tinggi, termasuk Starbucks dan Microsoft

ICE mengumumkan pelancaran platform aset digitalnya pada Ogos 2018. Syarikat itu dijangka melancarkan pada awal tahun 2019, tetapi tarikh itu ditangguhkan kerana konsultasi berterusan dengan Komoditi Niaga Hadapan Komoditi dan Dagangan Amerika Syarikat.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!