Exchanger Bibox Lancar BiboxLabs , Teknologi Fizikal Bibox

128

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Pada 3 September, pengasas bersama Bibox , Aries Wang mengumumkan di Expo Blockchain Digital Tanpa Batas 2018 di New York bahawa BiboxLab telah dilancarkan secara rasminya. BiboxLab akan mengumpulkan dana token terbaik dunia untuk menyatukan sumber yang berkualiti tinggi untuk menyokong sepenuhnya usahawan permulaan dari segi pembiayaan, bimbingan teknikal, perkhidmatan mentor, penjenamaan dan media, kaunseling undang-undang dan ruang pejabat.

BiboxLab akan mengikuti tradisi yang terkenal di Bibox dalam mempraktikkan projek permulaan yang berkualiti dalam industri cryptocurrency dan blockchain untuk memilih projek dengan potensi pelaburan terbaik. Bibox,platform dagangan aset digital pertama yang didorong AI. Pengasas Bibox, Aries Wang menyatakan bahawa Bibox hanya melabur dalam startup blockchain yang berkualiti, tanpa kuota maksima ditetapkan. “Selagi projek memenuhi kriteria kami untuk kualiti, kami akan berusaha untuk membantunya berkembang.”

Satu contoh utama ialah Vocean, sebuah projek yang belum dilancarkan. Ekosistem kewangan aset digital yang bertujuan untuk kemajuan adalah kombinasi yang sempurna dalam inovasi teknologi, kelebihan blockchain, dan usaha untuk bersandar kepada dunia kewangan tradisional dan dengan kesesuaian penuh pematuhan. Bermula dari New York, Bibox akan melabur dalam projek blockchain berkualiti tinggi di Amerika Utara dan bertindak sebagai penyelesaian sehenti untuk projek-projek ini. Aries Wang berkongsi bahawa motivasi di sebalik membina BiboxLab adalah untuk menyokong dan mempromosikan penerapan teknologi blockchain di seluruh industri. BiboxLab akan beransur-ansur melihat ke Asia Tenggara, Eropah dan kawasan lain untuk projek-projek berkualiti juga.

Bulan lepas, Bibox mengumumkan penubuhan Pusat Penyelidikan Blockchain di Hainan, China. Bersama dengan pelancaran BiboxLab,

Bibox, kini pastinya membuktikan keyakinan besar dalam mempromosikan pembangunan dan penerapan teknologi blockchain.

Layari Kedai AI Bibox Di Amazon : https://www.amazon.in/BIBOX/

Layari Laman Web BiboxLabs : http://bibox.in/

Layari Platfrom Exchanger Bibox : https://www.bibox.com/

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!