Exchanger Huobi Bakal Lancarkan Stabilcoin Tersendiri

79

Top 5 pertukaran cryptocurrency Huobi mempunyai rancangan untuk melancarkan stabilcoinnya sendiri tahun ini sebagai sebahagian daripada roadmap 2019.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Semasa persembahan di Singapura hari ini, CFO Huobi berkata syarikat itu juga akan mengemas kini platform dagangannya dan meneruskan pengembangan antarabangsanya.

“2018 membawa kita cabaran besar tetapi saya yakin secara positif mengenai pasaran crypto. Saya fikir kita akan melihat keadaan menjadi lebih baik pada tahun ini, “kata CFO Chris Lee kepada penonton di acara yang hanya ahli. Dilaporkan selepas ucapannya, Lee menambah:

“Tahun ini akan menjadi besar bagi kestabilan dan kami akan menjadi sebahagian daripada itu. Kemungkinan Kumpulan Huobi akan melancarkan stabilcoin sendiri pada pertengahan tahun ini. ”

Seperti bursa utama lain, Huobi telah menggunakan pendekatan untuk stabilcoin, yang merupakan token cryptocurrency yang disandarkan kepada nilai yang stabil sama ada dengan mata wang fiat atau secara algoritma.

Pada bulan Oktober sahaja, platform mendedahkan sokongan untuk empat aset stabilcoin yang disokong oleh dolar.

Walaupun laporan pemberhentian kakitangan pada awal bulan Disember pula, Huobi berkata ia akan terus mendorong ke pasaran baru, seperti platform Huobi Jepun yang baru dibuka semula.

Huobi Global kini menduduki ranking kelima terbesar cryptocurrency oleh volum perdagangan harian yang diselaraskan, menurut CoinMarketCap.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!