Exchanger POLONIEX Diramalkan Bakal Ditutup!!!

1,962

AMARAN!!!

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Kepada semua trader yang berdagang exchanger Poloniex, SIla keluarkan Asset Digital anda dengan segera. Ini kerana banyak laporan dibuat, perkhidmatan Withdraw yang tergendala serta Customer Service yang tidak membalas soalan.

Seperti dalam artikel Block.my yang lepas , Tentang Elakkan Berdagang di Top5 Exchanger Terburuk!!

Walaubagaimanapun platform nya jika dilihat dari luar , berjalan baik seperti biasa namun jika , dibaca di twitter Poliniex serta blog-blog popular seperti reddit , berjuta orang mengutuk sekerasnya tentang Poliniex yang tidak approve KYC dan tidak membenarkan withdrawal.

Walaubagaimanapun penulis merasakan KYC yang melibatkan U.S based mengalami masalah dalam proses KYC kini. Nasihat penulis elakkan berdagang dalam pasaran U.S , walau tidak dinafikan menguntungkan namun harus diingatkan perundangan Amerika dalam peraturan crypto amat ketat.

Sila bawa keluar pelaburan anda dari top 5 exchanger yang disenaraikan ini!!!

Elakkan Pelaburan Di Top 5 Exchanger Ini!!!

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!