Exchanger StellarX Rasmi diLancarkan

143

StellarX, bursa crypto yang tiada yuran dikenakan berasaskan crypto Stellar telah meninggalkan fasa beta dan dilancarkan sepenuhnya pada hari Jumaat, September 28. Pelancaran itu diumumkan dalam catatan blog oleh Interstellar, syarikat di sebalik platform.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pertukaran exchanger, yang pada mulanya diumumkan pada bulan Julai tahun ini, berdasarkan pasaran universal Stellar (XLM). Stellar adalah protokol sumber terbuka cryptocurrency untuk pemindahan fiat. XLM cryptocurrency sendiri kini berada diranking ke-6 terbesar, dengan cap pasaran $ 4.8 bilion, menurut CoinMarketCap.

StellarX meletakkan dirinya sebagai “fiat sebenar A.S” kerana ia membolehkan pengguna mendepositkan A.S. dolar secara langsung dari akaun bank A.S.

Layari Web StellarX : https://www.stellarx.com/

Di samping itu, pertukaran exchanger tersebut menunjukkan dagangan token digitalnya untuk beberapa mata wang fiat, seperti euro, yuan China, dolar Hong Kong, pound British, dan lain-lain.

Dalam catatan blog StellarX juga mendedahkan rancangannya untuk menambah versi digital dari jenis aset lain, seperti bon, saham, hartanah dan komoditi.

Membandingkan dirinya dengan exchanger Robinhood, penyedia perkhidmatan kewangan A.S. utama yang mula menawarkan dagangan zero-fee pada bulan Februari tahun ini.

Pada awal September, Exchanger Robinhood sendiri mendedahkan rancangan untuk melaksanakan tawaran awam permulaan (IPO), mendakwa bahawa ia sedang menjalani audit oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) dan Lembaga Pengawalseliaan Industri Kewangan (FINRA), untuk memastikan pengawalseliaan penuh pematuhan.

Layari Web StellarX : https://www.stellarx.com/

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!