Feature Samsung Galaxy S10 Terbaru Mempunyai Penyimpanan Kunci Cryptocurrency

261

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Telefon pintar Samsung baru, Galaxy S10, akan memasukan storage untuk kunci cryptocurrency peribadi yang termasuk fungsi Samsung Knox, menurut kenyataan akhbar rasmi pada 20 Februari.

Samsung mengumumkan pelancaran telefon barunya hari ini di Seoul, San Francisco dan London. Sepanjang siaran akhbar:

“Galaxy S10 dibina dengan gred pertahanan Samsung Knox, serta storaj selamat yang disokong oleh perkakasan yang menempatkan kunci peribadi anda untuk perkhidmatan mudah alih yang dibolehkan blockchain.”

Menjelang pelancaran S10, khabar angin berlimpah mengenai konfigurasi dan sokongan telefon untuk dompet cryptocurrency dan DApps. Bulan lalu, imej muncul yang dikatakan menggambarkan “Samsung Blockchain Keystore” pada Galaxy S10. Foto yang dilaporkan bocor ini menampilkan pilihan dompet Ethereum (ETH) dalam senarai “cryptocurrency supported”.

Samsung bukan satu-satunya pengeluar telefon pintar utama yang telah melaksanakan keupayaan yang berkaitan dengan crypto ke dalam telefon pintar. Pada bulan Mei tahun lepas, syarikat elektronik Consumer HTC telah melancarkan “telefon pintar asli asal pertama,” HTC Exodus, yang akan dilancarkan dengan sokongan untuk pelbagai blockchain, termasuk Bitcoin (BTC) dan rangkaian Ethereum dan ciri Brave sebagai penyemak imbas default.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!