Game BlockChain Cuties “Kini Lebih Mudah dengan Pelancaran Wallet sendiri”

357

Sebelum ini, setiap permainan game yang menggunakan blockchain akan menggunakan Wallet luaran seperti Metamask untuk pengesahan dan urus niaga dalam permainan. Perubahan ini sekarang berlaku dalam Blockchain Cuties , kini membawa UX design dengan lebih mudah , lancar dan membolehkan lebih ramai pemain menyertai dan menikmati pengalaman BlockChainGames.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Tidak ada keperluan untuk proses multistep verify untuk mengakses permainan yang terbaik. Dan ini adalah berita yang sangat baik untuk peminat Safari dan Microsoft Edge, serta peminat game mudah alih(handphone).

Wallet Blockchain Cuties (wallet BC) adalah alternatif kepada Metamask yang telah diintegrasikan ke dalam permainan. Kini wallet crypto ada dalam permainan sendiri untuk mereka yang tidak mahu memasang sambungan penyemak imbas tambahan untuk verify. Metamask dan dompet perisian lain masih boleh digunakan untuk perdagangan aset dan mengakses permainan kedua-duanya di desktop dan mudah alih.

*Metamask adalah wallet alternatif ETH untuk semua jenis browser.

Metamask Wallet Eth untuk browser :
https://metamask.io/

Mula bermain game ini di :
https://blockchaincuties.co/

Apa itu Blockchain Cuties?
Blockchain Cuties adalah permainan lain yang berpusat pada cryptocurrency dan teknologi blockchain. Dalam model perniagaan yang hampir sama seperti Neopets, permainan baru ini membolehkan pemain untuk membuat “cutie” mereka sendiri, haiwan yang kecil dan comel yang dimiliki sepenuhnya oleh pemain.

Tangkapan yang unik untuk permainan ini adalah bahawa setiap makhluk itu sebenarnya adalah crypto-coin itu sendiri. Bayangkan setiap orang Bitcoin yang dimiliki diwakili oleh makhluk yang berbulu kecil. Pada intinya, ini adalah apa yang cutchain cuties menawarkan pemain yang berpotensi. Nilai haiwan kesayangan itu seolah-olah statik dan berbeza-beza berdasarkan pemiliknya.

Panduan ini akan menggariskan beberapa komponen utama permainan Blockchain Cuties, serta ekosistem komuniti dan ekonomi yang bertujuan untuk memudahkan.

Bagaimana Blockchain Cuties Cryptocurrency Collectable Game berfungsi?
Langkah pertama untuk terlibat dalam permainan Blockchain Cuties adalah membeli menggunakan ETH untuk mendapatkan cutie. Cuties ini datang dengan “jutaan kombinasi yang mungkin.” Pengguna dapat biola dengan warna, latar belakang, dan juga solek genetik untuk mencari haiwan kesayangan yang terbaik untuk mereka. Haiwan peliharaan berbeza mengikut tujuan utama pemain-pemain.

Haiwan peliharaan tidak selalu tetap sama. Mereka boleh dilengkapi untuk pelbagai pengembaraan, dan setiap langkah penting pemain membuat dapat membantu untuk mengasah haiwan peliharaan mereka. Makhluk-makhluk itu bahkan boleh menjadi seorang ibu atau bapa, mengawan untuk membentuk keturunan dengan ciri-ciri bersama antara ibu dan ayah.

Haiwan peliharaan juga berbeza-beza mengikut harga; Haiwan edisi terhad boleh menjalankan pengguna sehingga 6 ETH, dan haiwan peliharaan asas dapat berjalan lebih rendah daripada .0085 ETH. ETH adalah cryptocurrency yang digunakan untuk membeli haiwan peliharaan, dan ada ratusan yang tersedia untuk pembelian-semua dengan harga yang berbeza-beza.

Bagaimanakah wallet berfungsi?
Mewujudkan dompet baru di Blockchain Cuties adalah hanya satu klik sahaja. Ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa ia adalah lebih mudah daripada mendaftar untuk hampir mana-mana perkhidmatan web biasa.

Adakah selamat?
Dompet BC mengikuti standard industri keselamatan. Semua data disimpan di sisi pengguna dalam storan tempatan penyemak imbas. Kelayakan pengguna dan kunci persendirian disulitkan dengan selamat.

Pengguna sentiasa mempunyai pilihan untuk menggunakan kelayakan mereka dan mengakses aset mereka di dompet lain, seperti Metamask, Dompet Amanah, Toshi, Cipher atau Status.

Apakah kelebihan kunci dompet BC?
Kelebihan utama dompet BC adalah kelenturan dan kemudahan penggunaannya:

  • Ia berfungsi dengan semua pelayar, peranti dan sistem pengendalian.
  • Ia boleh ditubuhkan dalam beberapa saat.
  • Ia adalah pengalaman yang pantas dan lancar yang membolehkan anda menyimpan dana ke dompet anda dengan menggunakan banyak mata wang crypto dan bahkan wang fiat seperti dolar A.S. dan Euro (yang terdapat di Metamask hanya tersedia untuk warga A.S.).

Dompet BC membolehkan eksport dan pengimportan kunci peribadi bebas dari dompet Ethereum lain, yang ditetapkan dalam beberapa saat sahaja. Dompet BC juga mengekalkan estetika keseluruhan permainan yang membolehkan para pemain untuk bersantai dengan selesa dalam pengalaman.

Mengapa ia penting?
Ini adalah kali pertama dalam industri permainan crypto, apabila permainan memperkenalkan dompetnya sendiri. Pengenalan ini bukan halangan mudah untuk memecahkan usaha untuk meningkatkan pengalaman pengguna dan membolehkan lebih ramai orang mengakses permainan.

Blockchain Cuties berinovasi dan menyediakan permainan terbaik dalam pasaran yang boleh dijual-beli oleh semua orang.

Pengembaraan adalah permainan dalam dunia cutchain cuties. Sebagai tambahan untuk mengawan dan memerangi, pengguna dapat berdagang haiwan, barang, dan pakaian dengan pemain lain untuk merapikan cutie mereka.  

Bagi penulis , tidak meminati game konsep pet. Namun konsep ini ada juga peminat-peminat tersendiri. Kebanyakannya perempuan , untuk itu pilihan Blockchain Cuties adalah terbaik bagi ketegori Permainan Game Pet.

Mula bermain game ini di :
https://blockchaincuties.co/

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!