GHOST – Crypto Privasi PoS dari John McAfee

3

GHOST adalah saham mata wang kripto yang diasaskan oleh John McAfee, yang menjadikan anda GHOST ketika melakukan transaksi dalam talian. Jaringan utama GHOST dilancarkan pada 22 Jun! Untuk maklumat lebih lanjut mengenai GHOST, staking, dan masternodes, sila lawati ghostbymcafee.com.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

“Spectre menghantui dunia moden, spektrum anarki crypto. Teknologi komputer hampir memberikan kemampuan kepada individu dan kumpulan untuk berkomunikasi dan berinteraksi antara satu sama lain secara tidak dikenali. Dua orang boleh menukar mesej, menjalankan perniagaan, dan merundingkan kontrak elektronik tanpa mengetahui Nama Sebenar, atau identiti undang-undang, yang lain.

Tim May, Manifesto Kripto Anarki 1992

Semasa saya mula-mula membaca manifesto crypto anarchy pada awal tahun 2017, saya segera menjadi sangat teruja dengan prospek apa yang saya fikir ia bicarakan. Meningkatnya minat semasa dalam pengembangan dan penggunaan Cryptocurrency, mendorong saya untuk mencapai bahagian bawah manifesto. Apabila saya menyedari bahawa ia ditulis pada tahun 1992, saya hampir jatuh dari kerusi saya. Selama 3 tahun ke depan saya mula meneliti akar gerakan ini dan orang-orang yang telah mengusahakan idea-idea ini selama beberapa dekad. Orang-orang ini berpandangan jauh, dan jauh lebih awal dari masa mereka. Saya segera mengetahui bahawa mereka menginginkan sesuatu. Dengan munculnya internet, telefon pintar, dan teknologi moden yang lain, kami telah memperoleh banyak interaksi baru, model perniagaan, dan hubungan yang luar biasa, tetapi seringkali telah melepaskan privasi demi kemudahan.

Seperti yang ditunjukkan Edward Snowden kepada kami pada tahun 2013, Bill Benny dan yang lain telah menunjukkan kepada kami pada masa lalu, pemerintah di seluruh dunia memata-matai anda, dan pada hari ini, syarikat-syarikat besar ada di sana bersama mereka. Anda adalah produk dari sistem yang mengewangkan pemikiran anda, carian dalam talian, pembelian dalam talian, dan memantau komunikasi diri, keluarga, dan rakan anda.

Sudah tiba masanya untuk perubahan. Sudah tiba masanya untuk menjadi GHOST semasa bertransaksi dalam talian.

Crypto privasi di pasaran mata wang kripto bukanlah perkara baru, namun tidak ada yang membangun ekosistem produk yang berkembang pesat yang memberikan privasi dan tanpa nama yang merangkumi semua aspek pengalaman mata wang kripto anda. Sepanjang tahun ini GHOST akan melancarkan ciri-ciri baru yang inovatif yang akan membantu anda melakukan apa sahaja dari berbual dengan rakan anda di aplikasi sembang GHOST yang dienkripsi, hingga menjual produk secara peribadi di pasar P2P GHOST, untuk memudahkan perdagangan dengan pertukaran atom rantai silang yang membolehkan rantaian silang penuh DEX untuk dijalankan dalam blockchain GHOST.

Sudah tiba masanya untuk mengambil kembali privasi anda. Sudah tiba masanya untuk GHOST.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!