GINcoin Hits Tiga Pencapaian dalam Satu Minggu: Penyenaraian Cryptopia & Penambahan PIVX

132

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

GINCOIN cryptocurrency yang masih muda terus meningkat di pasaran crypto. Dengan perkembangannya yang pesat, projek itu menandakan tiga kotak penting minggu ini: mendapatkan senarai pada Cryptopia, menambah PIVX ke platform penyebaran masternode turnkey, dan melancarkan Dashboard Investor all-in-one, di mana pemilik masternode dapat menutup mata semua daripada pelaburan masternode mereka.

Masternodes PIVX kini boleh digunakan pada platform masternode GIN Sejak pelancarannya, platform GINcoin telah menjadi alat utiliti untuk sesiapa sahaja yang ingin menubuhkan sebuah masternode, tanpa mengira pengetahuan teknologi mereka. Dengan menambah duit syiling terus ke platform, mereka membolehkan peminat masternode mudah mempelbagaikan portfolio mereka.

Pasukan ini menghasilkan lebuh raya dua lorong untuk menyenaraikan syiling di platform: satu memberi tumpuan kepada projek-projek yang mantap dalam bidang masternode, yang lain memberikan setiap syiling yang ada peluang untuk memohon untuk disenaraikan dan kemudiannya dikenakan undi komuniti . Yang pertama telah membawa kepada kejayaan utama yang pertama, mendorong GIN untuk mencapai peristiwa penting: PIVX yang terkenal baru saja ditambahkan ke platform.

Penyenaraian Cryptopia – pasangan perdagangan yang ada ialah GIN / BTC, GIN / LTC, GIN / DOGE GINcoin telah dilancarkan pada bulan Februari tahun ini dan telah berkembang sejak dari itu, dengan menambah lebih banyak altcoin ke platform pengepalan masternode dan dengan semakin bertambah nilai. Peningkatan jumlah dagangan harian dan peningkatan minat pelabur mendorong pasukan untuk memastikan bahawa duit syiling lebih mudah diakses. Oleh itu, langkah semula jadi yang dibuat adalah untuk mendapatkan duit syiling untuk pertukaran tambahan – Cryptopia.

Deposit dan pengeluaran dibuka, dan perdagangan bermula pada 13 Jun, pada pukul 3 pagi. Pasangan dagangan berikut boleh didapati – GIN / BTC, GIN / LTC & GIN / DOGE.

Ciri baru di platform GIN: Dashboard Pelabur – panel kawalan akses cepat
Dashboard Pelabur direka untuk menawarkan gambaran keseluruhan komprehensif mengenai portfolio pemilik masternode. Ia boleh diakses menerusi bahagian Masternodes saya di platform. Ia mengandungi semua maklumat penting: nilai portfolio, pengeluaran, pendapatan (24h, mingguan, bulanan, tahunan), bilangan nod, pelaburan, pendapatan, pecahan masternode individu (ID, alamat dompet, hari tinggal, ganjaran, status). Ini terpakai kepada semua masternodes yang dimiliki oleh pengguna yang telah dibuat pada platform. Selain itu, pengguna boleh dengan mudah memulakan proses pelancaran masternode baru dengan mengklik tanda tambah di bahagian atas sebelah kanan papan pemuka.

Soalan Lazim Ringkas
1. Mengapakah maklumat dalam Dashboard Pelabur berbeza daripada yang di masternode.online?

Algoritma yang digunakan untuk mengira hasil yang diramalkan dan ROI di dalam Papan Pemuka adalah berbeza dari masternodes.online. Semasa di MNO, ramalan ini didasarkan pada nilai ganjaran yang seketika pada 24h terakhir, Papan Pemuka Pelabur menggunakan algoritma berdasarkan pulangan portfolio individu anda dalam 30 hari yang lalu.

2. Apa sebenarnya Exits?
Setiap pemilik masternode bebas memilih apa yang dia mahu lakukan dengan jumlah syiling yang diperoleh daripada ganjaran masternode. Walau bagaimanapun, setiap jumlah yang dikeluarkan dari masternode akan didaftarkan sebagai exit, tanpa mengira tujuan yang telah diambil. Sebagai contoh, jika seseorang mengumpulkan 1,000 GIN daripada ganjaran dan memutuskan untuk melabur semula dalam GIN dengan melancarkan masternode tambahan, ia masih dianggap sebagai jalan keluar.

3. Nilai nilai “exits” tidak sepadan dengan nilai ganjaran
Nilai dari jumlah exits dihitung dengan mengambil kira nilai duit syiling dalam BTC pada saat tepat keluar. Oleh itu, jumlah nilai exit mungkin kelihatan tidak betul, walaupun ia sebenarnya tepat. Untuk membuatnya lebih jelas, inilah contohnya: jika 500 GIN dikeluarkan pada satu titik di mana 1 GIN = 1 USD, Exit akan selamanya dinilai pada 500 USD, tanpa mengira turun naik harga cair dari koin GIN.

Mengenai Cryptopia
Cryptopia adalah platform cryptocurrency yang popular kerana banyak kelebihan, selain pertukaran itu sendiri, pasaran, loteri, platform pertambangan, sistem ganjaran, forum, dan halaman Maklumat Koin untuk pelbagai altcoin. Ia telah dicipta oleh sebuah syarikat yang didaftarkan di New Zealand dan ia menggambarkan dirinya sebagai “one-stop crypto shop”.

Mengenai PIVX
PIVX adalah satu bentuk wang dalam talian digital menggunakan teknologi blockchain yang boleh dengan mudah dipindahkan ke seluruh dunia dengan sekelip mata dengan bayaran transaksi yang hampir tidak wujud dengan keamanan & privasi pasaran terkemuka.

Mengenai GINcoin
GINcoin adalah platform penyebaran masternode yang pertama yang digunakan untuk digunakan oleh pasaran massa; misinya adalah untuk membuat pelaburan masternode (dan seterusnya penjanaan pendapatan pasif melalui MN) mudah diakses oleh semua orang, tanpa mengira kemahiran teknikal.

Company name: GIN

Company site: https://www.gincoin.io

Company contacts: Telegram/Discord/Twitter/Bitcointalk

Company email: [email protected]

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!